Hrvatska
StoryEditor

Mate Rimac menadžer godine, Galebu nagrada za kreativan proizvod

20. Travanj 2013.
Piše:
lider.media

U sklopu 6. dana kreativnosti i inovativnosti sinoć su u Puli, u organizaciji Mreže za razvoj i kreativnost, svečano uručene nagrade za kreativnost i inovativnost najzaslužnijim pojedincima, organizacijama, institucijama i projektima koji su obilježili prošlu godinu.

Dobitnik nagrade u kategoriji kreativnog i inovativnog proizvoda je tvrtka Galeb d.d. s termo rubljem Adriatic sport ultra. Najboljim menadžerom proglašen je Mate Rimac, dok je u kategoriji projekata jedinica lokalne samouprave nagradu dobio grad Čakovec s projektom poticanja zapošljavanja mladih Generation next at work.

Dobitnik te nagrade u kategoriji turističkog projekta ili proizvoda je događaj koji je privukao svjetsku pozornost Arena Ice Fever Pula MMXII. U kategoriji kulture i umjetnosti nagradu je dobilo Hrvatsko društvo likovnih umjetnika za projekt artOmat.

Najkreativac u kategoriji projekta i programa kreativne industrije je tvrtka Keira s proizvodom Keira kantice. U kategoriji projekta održivog razvoja nagradu su dobili Komunalno društvo Črnika i tvrtka Promix d.o.o. za projekt Eko bin i zaštita plaža od onečišćenja sitnim otpadom.

Nagradu za kreativnost i inovativanost za edukacijski projekt godine dobila je medijska kuća Styria Hrvatska, za projekt praktičnog obrazovanja studenata pod nazivom Scool, dok je u kategoriji društvene odgovornosti najboljim proglašen projekt podizanja svijesti o zdravom življenju Mršavimo zajedno tvrtke 24sata d.o.o.

Na ovogodišnji natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost stiglo je stotinjak projekta i programa iz cijele Hrvatske.

19. travanj 2024 12:25