Hrvatska
StoryEditor

On-line autorizacija JCB kartica

12. Lipanj 2012.
Piše:
lider.media

U cilju pružanja najviše kvalitete usluge korisnicima JCB kartica, Erste Card Club (ECC) omogućio je on-line autorizaciju plaćanja na prodajnim mjestima preko svojih POS uređaja.

Ovo znači da će od sada sve autorizacije biti odobrene direktno od strane JCB-a u Japanu, u realnom vremenu, čime će se razina kvalitete servisa dignuti na još viši stupanj. Erste Card Club ima ekskluzivno pravo ugovaranja prihvata JCB kartica na hrvatskom tržištu, a za sada je on-line autorizacija moguća na više od 1.500 prodajnih mjesta širom Hrvatske. Kako svake godine Hrvatsku posjećuje sve više japanskih turista (tijekom 2011. više od 150.000) on-line autorizacija je omogućena na prodajnim mjestima koja pokrivaju sva veća turistička odredišta na Jadranu te u Zagrebu.

Inače, JCB je najrašireniji dalekoistočni kartični brend koji se, osim u Japanu izdaje u još 16 zemalja širom svijeta, te kojeg koristi više od 67 milijuna korisnika. Od svojeg osnutka 1961. do danas, JCB je poziciniran kao vodeći kartični brend kojeg karakterizira izrazito visoka razina usluge u odnosu na konkurentne proizvode. Danas su JCB kartice prihvaćene u više od 190 zemalja i teritorija, i to na više od 10 milijuna prodajnih mjesta, a na kojima se ostvaruje godišnji promet veći od 93 milijarde dolara, stoji u priopćenju Erste Card Cluba.

24. travanj 2024 13:45