Hrvatska
StoryEditor

Počela ICT konferencija Dan otvorenih integracija

17. Ožujak 2016.

ICT Konferencija Dan otvorenih integracija - Vrijeme važnih promjena - digitalna (i svaka druga) transformacija, koju već 11. put zaredom organizira KING ICT, tvrtka za napredna informacijsko-komunikacijska rješenja, počela je u hotelu Antunović u Zagrebu.

Konferenciju je otvorio Plamenko Barišić, predsjednik Uprave KING ICT, a nastavljena je govorom Bernarda Gršića, pomoćnika ministrice uprave, te predavanjem Martina Borna, Arthur D. Little GmbH, o tome kako postati lider u digitalnoj transformaciji.

U nastavku slijedi predavanje o životu u doba četvrte paradigme dr. sc. Dejana Vinkovića, astrofizičara i ravnatelja Instituta sinergije znanosti i društva. Osim zanimljivih predavanja o digitalnoj tehnologiji te utjecaju promjena na usluge, potrošače i poslovanje, bit će održan i okrugli stol Digitalna transformacija – il‘ se skloni ili se pokloni na kojem će sudjelovati: Irena Langer Breznik, direktorica, eKupi, Boris Bauk, direktor, Hewlett Packard Enterprise Hrvatska, Boris Trupčević, direktor, StyriaMedia Group Hrvatska, Tomislav Radoš, Centar za industrijski razvoj, Hrvatska gospodarska komora, i Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave, AutoZubak. Moderator će biti Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera.

Prvi put u Hrvatskoj sudionici, u dijelu konferencije DEMO soba, vidjet će najmoderniji uređaj na svijetu za skeniranje osoba - Provision 2  tvrtke L3 te sudjelovati na nekoj od 12 poslovno-tehnoloških radionica o novim tehnologijama.

25. travanj 2024 19:00