Hrvatska
StoryEditor

Sutra prosvjed sindikata - živi zid za obranu radnih mjesta

21. Studeni 2012.
Piše:
lider.media

Savez samostalnih sindikata Hrvatske i Hrvatska udruga sindikata organiziraju u četvrtak, 22. studenog, javni prosvjed - Živi zid za obranu radnih mjesta: Posao i plaća, a ne burza.

Prosvjed će se održati na Trgu sv. Marka u Zagrebu u 12 sati. Kako su priopćili iz sindikata industrijska akcija je ciljana na radnike u tvrtkama koje trenutno posluju s problemima, a koje će svojim sudjelovanjem podržati kolegice i kolege iz svih sindikata udruženih u te dvije sindikalne središnjice.

- Odlučni smo prosvjedom izraziti svoje neslaganje s pogubnim politikama i nesposobnim političarima koji nam opasno rade o glavi - stoji u priopćenju koalicije SSSH-HUS.

Sudionici prosvjeda će se okupiti ispred Radničkog doma, Krešimirov trg broj 2, te oko 11,15 organizirano krenuti prema Markovu trgu. Na Markovu trgu prigodnim će se riječima okupljenima obratiti predsjednici SSSH i HUS-a Mladen Novosel i Ozren Matijašević, te predsjednici i sindikalni povjerenici sindikata udruženih u te dvije središnjice iz tvrtki u problemima.

25. travanj 2024 17:32