Hrvatska
StoryEditor

U iščekivanju opremanja francuske vojske, H-S Produkt nagrađen Zlatnom kunom

20. Svibanj 2015.

Unatoč općoj krizi, gospodarstvo Karlovačke županije od 2010. godine bilježi konstantan rast po mnogo važnih pokazatelja.

- No, pokazatelji s kraja 2014. i početka 2015. godine zajedno s prognozama ukazuju da će ovo biti godina stagnacije, rekao je predsjednik Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman u uvodu današnje svečane dodjele plaketa Zlatne kune za najbolja velika, srednja i mala poduzeća Karlovačke županije po 21 kriteriju poslovanja u 2014. godini. 

U konkurenciji malih poduzeća uvjerljivu pobjedu odnijela je softverska tvrtka „Infinum“ s 40 stalnih i 25 privremenih zaposlenika programerskog profila u Hrvatskoj i Sloveniji.

Među srednjima Zlatnu kunu osvojio je „Kelteks“ sa svojim izvoznim i inovativnim programima staklenih, ugljikovih i bazaltnih tekstilnih profila za građevinarstvo, autoindustriju, energetiku i proizvodnju kompozitnih materijala.

Među velikima najbolji je HS-Produkt s ogromnim izvoznim udjelom i prihodom, svjetskim renomeom u proizvodnji pištolja i osvajanju vojnog tržišta jurišnom puškom VHS.

Dodjelu nagrade iskoristio je direktor H-S Produkta Željko Pavlin poručivši kako je tvrtka u iščekivanju odluke o tenderu za opremanje francuske vojske jurišnom puškom, za što je HS-Produkt ušao u najuži izbor.

26. travanj 2024 07:39