Svijet
StoryEditor

Domaći obrtnici Slovencima nude gromobrane

17. Travanj 2013.

Na 3. sajmu obrtništva i poduzetništva u Ljubljani LOS 2013., koji se održava od 17. do 20. travnja putem promotivnih materijala predstavit će se 47 članova Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Kako su izvijestili iz HOK-a, na sajmu će se predstaviti obrtnici iz djelatnosti lijevanja i strojne obrade obojenih metala, izrade dijelova za energetski sektor i građevinarstvo, proizvodnje gromobranskog i elektro pribora, proizvodnje uličnih rasvjetnih tijela, proizvodnje metala, gume i plastike, poljoprivredne mehanizacije i građevinskih strojeva, proizvodnje auto dijelova, izrade umjetničko kovane bravarije, inox ograda i aluminijskih ograda, vinogradarstva i podrumarstva, ugostiteljstva, PVC stolarije, ukrasne bravarije.

Ovo je drugi nastup hrvatskih obrtnika na ovom sajmu, ističu iz HOK-a i ocjenjuju kako je prošlogodišnji nastup bio izrazito uspješan. Nastupilo je 27 obrtnika, a ostvareni su kontakti sa brojnim izlagačima, kao i srodnim institucijama iz okruženja, što je motiviralo hrvatske obrtnike da nastupe i ove godine i to u gotovo dvostruko većem broju, navode iz HOK-a.

Sajam obrtništva i poduzetništva u Ljubljani predstavlja ponudu slovenskih obrtnika i poduzetnika te poduzetnika regije, a organizatori najavljuju da će se na njemu ove godine predstaviti više od 400 izlagača.

06. svibanj 2024 15:25