Svijet
StoryEditor

VIDEO: Trailer za film Thor-Ragnarok najgledaniji u povijesti Disneyja

12. Travanj 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=eQVXIPVRbCU

Trailer za film Thor: Ragnarok koji je kompanija Disney, u čijem je vlasništvu Marvel, objavila u ponedjeljak dosegao je više od 136 milijuna pregleda u samo 24 sata, prenosi portal The Hollywood Reporter.

>>>Povratak Kinoteke, kina uz čiji su repertoar stasale generacije filmofila

Time je ovo postao najgledaniji trailer za film svih Disneyjevih brendova, uključujući Pixar i Star Wars.

Dosadašnji rekord držao je film Ljepotica i Zvijer čiji je trailer u 24 sata pregledan 127.6 milijuna puta. Star Wars: Sila se budi pregledan je 112 milijuna puta u istom vremenskom okviru, a Kapetan Amerika: Građanski rat, svojedobno je držao rekord s 94 milijuna pregleda.

>>>‘Paterson’: Najbolji film Jarmuscheve karijere

Thora u filmu utjelovit će Chris Hemsworth koji je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog čekića, a uz njega se kao negativka Hera pojavljuje Cate Blanchett.

>>>VIDEO: Trailer filma Spider-Man: Homecoming otkriva previše

Unatoč iznimnom uspjehu po broju pregleda, ovaj trailer ipak ne drži rekord najgledanijeg ikad, s obzirom na to da je trailer za adaptaciju romana It od Stephena Kinga zaradio 197 milijuna pregleda u prvih 24 sata, dok je film Fate of The Furious pregledan 139 milijuna puta.

>>>Logan: Najbolji film iz Marvelova svemira ikad proizveden

Film je nastao pod redateljskom palicom Novozelanđanina Taika Waititija, koji stoji iza hvaljenog filma Hunt for the Wilderpeople i What We Do in the Shadows. Početak prikazivanja u Americi zakazan je za 3. studenog.

27. travanj 2024 01:16