Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj - Polaganje novčića u kobilicu novog broda u Brodosplitu

02. Kolovoz 2019.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za petak 2. kolovoza:

SPLIT - Predstavnici američko-kanadske tvrtke Quark Expeditions svečano će obilježit ‘polaganje novčića‘ - Coin Ceremony u kobilicu novog broda za polarne ekspedicije koji su naručili u Brodosplitu, nakon čega su predviđene izjave za medije. Za dolazak u brodogradilište novinari se mole koristiti zapadni ulaz, kod Spaladium Arene (10 sati, Brodosplit,  ispred navoza br. 2).

JASENOVAC - Obilježavanje Međunarodnog dana sjećanja na romske žrtve genocida u Drugom svjetskom ratu -Samudaripen (10 sati na romskom groblju Uštica, Općina Jasenovac).

ZAGREB - Digitalizacija financijskog poslovanja Grada Zagreba tema je o kojoj će, na konferenciju za novinare, govoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima. Projektom e-Financijsko poslovanje u Gradu Zagrebu implementiran je proces financijskog poslovanja u potpunosti bez papira (8,30 sati, dvorana 272, zgrada Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1).

ZAGREB - Stranka Ivana Pernara održat će konferenciju za medije o zahtjevu za izmještanje azilanata iz Dugava na lokaciju van grada.

16. travanj 2024 16:50