Aktualno
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: stranačke konferencije SDP-a, HSLS-a, Stranke rada i solidarnosti i ministra Štromara

13. Kolovoz 2019.

Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za ponedjeljak 13. kolovoza:

ZAGREB - Konferencija za novinare SDP-a na temu situacije u zdravstvu. Govorit će predsjednik SDP-a Davor Bernardić, glavni koordinator SDP-ove akcije ‘Prevencijom do zdravlja‘ Saša Srića i član Savjeta za zdravstvo SDP-a Joško Markić (11 sati, Trg Drage Iblera 9).

ZAGREB - Stranka rada i solidarnosti predstavit će prijedlog za povećanje plaća u obrazovanju. Na konferenciji za novinare govorit će predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić, potpredsjednica Stranke rada i solidarnosti Jelena Pavičić Vukičević i članica stranke Ana Stavljenić Rukavina (11,30 sati, Stranka rada i solidarnosti, Praška 2/3).

ZAGREB - Konferencija za novinare HSLS-a i nezavisnog predsjedničkog kandidata Dejana Kovača na temu "Sigurnosne službe i parlamentarna demokracija" (10 sati, Paviljon na Zrinjevcu).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar na konferenciji za novinare govorit će o subvencioniranju stambenih kredita i novim mjerama stambene politike (10.15 sati, Sjedište Ministarstva, Ulica Republike Austrije 20).

25. travanj 2024 14:16