Aktualno
StoryEditor

Fintech evolucija i kreativni dizajn: Hrvoje Ćosić i Duje Stojak otvaraju prvi splitski TGG Meetup

28. Kolovoz 2023.
TGG meating Split

Prvi splitski The Geek Gathering MeetUp u dvojnom predavanju dovodi fintech ikonu Hrvoja Ćosića i svjetski poznatog dizajnera Duju Stojaka kao uvod u veliku konferenciju ‘The Geek Gathering’ koja se i ove godine održava u Osijeku 05.-06.10.2023.

S ciljem stvaranja zajednice koja će se okupljati radi razmjene znanja, ideja i umrežavanja, Udruga The Geek Gathering organizira MeetUp-e diljem Hrvatske tijekom cijele godine. Ovoga puta, red je došao na Split koji će postati središte okupljanja entuzijasta, stručnjaka i zaljubljenika u tehnologiju, inovacije i svega što je povezano s geek kulturom. Splitski MeetUp rezultat je suradnje s tvrtkom Codeasy koja klijentima nudi sve faze razvoja softvera uz primjenu AI tehnologija. 

TGG MeetUp u organizaciji Codeasy-a održat će se u četvrtak 7. rujna, s početkom od 19 sati u prostorijama Gallery lounge & more na adresi Kralja Tomislava 15, Split. 

Svi okupljeni imat će priliku poslušati dva sjajna predavača sa zanimljivim temama:

Hrvoje Ćosić, osnivač i izvršni direktor prvog i najbrže rastućeg hrvatskog fintecha iz tvrtke Aircash, pričat će o budućnosti digitalnih plaćanja i revoluciji koju donosi Aircash u svjetskim financijama. Inače, Aircash mobilnu aplikaciju (poznati multivalutni mobilni novčanik) svakodnevno koristi gotovo 500 tisuća ljudi, a tržište je prošireno i van zemalja članica EU.

Duje Stojak iz Jet Leg Studija govorit će o Identitetu 2.0. i što znači novi oblik identiteta koji se oblikuje u digitalnom svijetu. S obzirom na sve veću prisutnost ljudi na društvenim mrežama, identitet postaje sve složeniji i višeslojniji, a Web3 tehnologija ga dodatno unapređuje kroz interakciju i personalizaciju, što otvara novu priliku ljudima i tvrtkama da grade svoj identitet i komuniciraju ga na načine na koje prije nismo mogli ni zamisliti.

Nakon predavanja, slijedi vrijeme za networking na kojem će se prisutni moći povezati s istomišljenicima, razmijeniti ideje te steći nove perspektive na tehnološkom području.Ovakav događaj izvrsna je prilika za povezivanje i razmjenu znanja između osoba koje dijele istu strast prema tehnologiji, programiranju, digitalnim medijima i drugim sličnim područjima, a organizatori napominju da se nadaju da je ovo tek prvi od mnogih događanja u gradu pod Marjanom.

Ulaz je besplatan za sve, a prije dolaska potrebno je rezervirati svoje mjesto putem poveznice.

25. travanj 2024 11:36