Aktualno
StoryEditor

GALP2018: Konferencija koja donosi akcijski plan digitalne transformacije hrvatske industrije za 2019.

23. Listopad 2018.

Lider omogućava svojim pretplatnicima posebnu cijenu kotizacije od 1.590,00 kn + pdv

Prijave putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Osmu godinu zaredom Culmena organizira konferenciju GALP (Green and Lean Production, odnosno Zelena i vitka proizvodnja), koja će se održati u Hotelu Westin 22. studenoga.

Glavna tema konferencije je lean i digitalna transformacija industrije i usluga: važnost ljudskih potencijala i umjetne inteligencije, a konferencijskom danu prethodi posjet poduzeću Rimac Automobili, 21. studenoga.

>>>Konferencija GALP 2013 14. i 15. studenog u Zagrebu

Konferencija donosi niz izlaganja domaćih i stranih predavača i gospodarstvenika, panel diskusije na temu umjetne inteligencije, dodjelu Lean certifikata, prikaz inovativnih digitalnih rješenja tehnoloških tvrtki, case studiese, europske fondove za digitalizaciju industrije, digitalizacijske inovacijske hubove (Smart Factory hub) te Akcijski plan digitalne transformacije hrvatske industrije za 2019.

Poruka koja se želi poslati ovom konferencijom jest da se sinergijom Lean menadžmenta i Industrije 4.0 uz podršku ljudskih potencijala i umjetne inteligencije, proces transformacije poduzeća bilo koje veličine može uspješno i u razumnom vremenu provesti. Jedno od pitanja na koje konferencija GALP 2018 želi dati odgovor je kako primjenom novih tehnologija Industrije 4.0 uspješno modernizirati hrvatsko, ali i europsko gospodarstvo i društvo u sljedećih tri do pet godina.

>>>8. GALP otkriva kako transformirati poslovanje Lean menadžmentom i industrijom 4.0.

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, a okupit će preko 150 sudionika iz industrije i uslužnog sektora Hrvatske, regije i Europe. Lider je medijski pokrovitelj konferencije.

23. travanj 2024 11:31