Aktualno
StoryEditor

Gavrilović smanjio temeljni kapital za sto milijuna kuna, Pevec ga povećao

05. Veljača 2019.

Zvonimir Buterin postao je 18. siječnja član nadzornog odbora tvrtke GAVRILOVIĆ d.o.o. iz Petrinje, po odlasku Ivane Gavrilović. Članovi odbora su Miljenko Rospaher (predsjednik), Ivica Karabatić (zamjenik) i Zvonimir Buterin. Tvrtka je također smanjila temeljni kapital za sto milijuna kuna - sa 143 milijuna kuna na 43 milijuna.

Tvrtka PEVEC d.d. povećala je temeljni kapital za 1,4 milijuna kuna – sa 130,6 milijuna na 132 milijuna.

Uroš Biber novi je predsjednik Uprave tvrtke Mercedes-Benz Leasing Hrvatska d.o.o. iz Zagreba. Odluka je donesena 6. studenog prošle godine, a promjena je sad uvedena u sudski registar. U tvrtki je Biber dosad bio prokurist. Bivša predsjednica Ivana Balenović postala je članica uprave. Nataliya Wolodimiriwna Bauhuber i Marko Stojaković novi su prokuristi.

Željko Filipović dao je ostavku na članstvo u Nadzornom odboru tvrtke J&T banka d.d. Varaždin. Filipović je bivši direktor tvrtke Zagorje Tehnobeton d.o.o. iz Varaždina i tvrtke Fina gotovinski servisi d.o.o. iz Zagreba.

ZRAČNA LUKA RIJEKA d.o.o. promijenila je u studenom prošle godine funkcije članova Nadzornog odbora. Novi predsjednik Ivo Zrilić zamijenio je Maria Jelčića koji ostaje član NO-a, kao i Nataša Zrililć. Umjesto nje zamjenica predsjednika odbora postala je Darinka Brusić. Ostali članovi su Branko Fibinger i Aldo Simper.

ZRAČNO PRISTANIŠTE MALI LOŠINJ d.o.o. opozvalo je prokurista Miodraga Kličkovića. Jedan od vlasnika pristaništa je i tvrtka Lošinjska plovidba - turizam d.o.o., a Kličković je član Uprave i prokurist.

Iva Galić nova je članica uprave tvrtke SLAVONSKI ZATVORENI ALTERNATIVNI INVESTICIJSKI FOND S JAVNOM PONUDOM d.d. Galić nedavno postala članica uprave tvrtke AUCTOR INVEST d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima. Također je bivša članica nadzornih odbora Zagrebačke burze i Petrokemije, bivša zastupnica Hrvatskog fonda za privatizaciju i bivša ravnateljilca Agencije za upravljanje državnom imovinom. Posljednjeg dana prošle godine Davor Krsnik prestao je biti član uprave.

Feyza Önen dala je ostavku u Upravi tvrtke KENTBANK d.d., Zagreb nakon što je godinu dana bila članica.

Neven Marić i Werner Kruschitz više nisu vlasnici tvrtke AM PS OMIKRON NEKRETNINE d.o.o. Andreas Messner sada je jedini vlasnik, a Marić direktor.

Ivan Križanović zamjenjuje Željka Simića na poziciji tvrtke MONTING POWER SYSTEMS d.o.o., Zagreb, čija je vlasnica Ana De Corbavia.

Ivica Šmit novi je član nadzornog odbora tvrtke MONTER-STROJARSKE MONTAŽE d.d. Gabrijel Culej također je ušao u odbor. Stjepan Novak novi je član uprave tvrtke, dosad je bio zamjenik člana uprave.

Ružica Domijan više nije suvlasnica tvrtke IREKS AROMA d.o.o. iz Jastrebarskog.

Siniša Čenčić preuzeo je vlasništvo u tvrtki SINGULI d.o.o.iz Zagreba u kojoj obnaša i funkciju direktora. Bivša vlasnica Sandra Šepetanc zadržava prokuru.

Ana Škarda nova je direktorica tvrtke ŠKARDA-SANITARNA ZAŠTITA d.o.o. iz Čazme. Miroslav Škarda vlasnik je i član Uprave.

Hrvoje Matković zamijenio je krajem prošle godine funkciju predsjednika Uprave tvrtke M-MILLS d.o.o. iz Kotoribe prokurom. Matković je jedini vlasnik tvrtke. Maja Vuk postala je direktorica tvrtke, u kojoj je dosad bila članica uprave.

Stjepan Ljulj više nije direktor tvrtke IZOLACIJA d.o.o. Koška, čiji su vlasnici Micika Ljulj, Antonio Ljuj i Ivan Ljulj.

Zora Štrbo zamijenila je poziciju članice Uprave i direktorice tvrtke ŠTRBO d.o.o. iz Markušice prokurom. Dragan Štrbo član je Uprave i vlasnik tvrtke.

Franjo Beroš više nije direktor i član uprav u tvrtki GEOID-BEROŠ d.o.o. Jalkovec, čiji je jedini vlasnik. Helena Beroš direktorica je tvrtke.

14. travanj 2024 12:54