Aktualno
StoryEditor

FOTO: Hologramskim pojavljivanjem Žižek otvorio Virtualnu poslovnicu Addika

26. Veljača 2019.

Addiko banka predstavila je novu uslugu – Virtualnu poslovnicu. Riječ je o prvoj takvoj usluzi u Hrvatskoj. Virtualna poslovnica omogućuje u potpunosti digitalan kreditni proces. Kredit se može realizirati - od zahtjeva do isplate bez dolaska u poslovnicu.

- Također, omogućuje otvaranje tekućeg računa, bez dolaska u poslovnicu. Istraživanja su pokazala da moderno i digitalno korisničko iskustvo čini razliku. Uvjereni smo da Addiko poslovnica pruža tu razliku – rekao je predsjednik Uprave Addiko banke Mario Žižek, koji je prezentaciju o novoj usluzi banke odradio ‘hologramski‘.

Naime, Žižek nije bio prisutan fizički na konferenciji za novinare, nego je njegov hologram to odradio pred novinarima.

Uglavnom korištenje virtualne poslovnice vrlo je jednostavno - potreban je mobitel, laptop ili računalo, osobna iskaznica, token matične banke klijenta i to je to.

- Realizacija kredita traje pola sata, otvaranje računa i manje. Napominjem, našu poslovnicu mogu koristiti klijenti  svih banaka – rekao je Žižek, koji se u konačnici pojavio i uživo.

U procesu ‘virtualnog podizanja kredita‘ radi se video identifikacija. Dobije se poseban identifikacijski kod (PIN) kojim se potpisuju se svi zahtjevi.

- Digitalna transformacija, o tome svi pričaju. U Addiko banci o tome razmišljamo kada želimo poboljšati poslovanje, i unutar banke i prema van, Efikasnost, robotika i digitalno radno mjesto. Puno važnije je poboljšanje poslovanje prema klijentima. Addiko banka svake godine predstavila je nešto revolucionirano i prva na tržištu pokazuje nešto novo u digitalnom poslovanju  - kazao je Žižek.

05. svibanj 2024 07:53