Aktualno
StoryEditor

Jolly i Kević: Velike kadrovske promjene kod dva najveća hotelijera u Vodicama

06. Rujan 2019.

Dva najveća hotelijera u Vodicama ovih su dana poduzeli popriličnu rekonstrukciju u upravljanju i nadzoru svojih hotelskih kuća. Riječ je o OLYMPIJI VODICE (hoteli Olympia i Olympia Sky) i HOTELIMA VODICE (hotel Punta i Vila Arausa). Te tvrtke u vlasništvu Josipa Stojanovića Jollyja (OLYMPIA VODICE) odnosno pod kontrolom obitelji Kević (HOTELI VODICE) imaju ukupni smještajni kapacitet od 1300 ležajeva, pa je svaka promjena vrlo važna za ukupni vodički turizam.

Miroslav Madžar opozvan je iz NO-a OLYMPIJE VODICE. Boris Teški, Josip Veštić i Zrinka Kulušić novi su članovi NO-a, koji je proširen sa troje na petero članova. Josipa Jakić dobila je novi mandat kao predsjednica NO-a, a Teški je novi zamjenik predsjednice NO-a umjesto Lidke Kulić Ujević, koja je ostala članica NO-a tvrtke kojoj je većinski vlasnik (93,53%) Josip Stojanović Jolly.

Damir Varošanec podnio je ostavku kao član Uprave/direktor HOTELA VODICE. Sad je jedina članica Uprave Marija Kević, koja je u Upravu ušla mjesec dana prije Varošančeve ostavke. Andrija Kević na čelu je NO-a tvrtke koju se u medijima proglašava njegovim vlasništvom, premda je većinski vlasnik MANGO INVESTMENTS (85,73 posto). Nad tvrtkom je bio pokrenut  prethodni postupak za otvaranje stečajnog postupka zbog duga od 2,5 milijuna kuna, ali je krajem kolovoza obustavljen. U međuvremenu je dug podmiren.

22. travanj 2024 22:43