Aktualno
StoryEditor

Poslovna škola Bled: Međunarodni Predsjednički forum

18. Listopad 2017.

Međunarodni Predsjednički forum je središnji godišnji događaj na IEDC-Poslovnoj školi Bled. Na događaju redovito prisustvuje 200 vrhunskih poslovnih rukovoditelja i vladinih predstavnika iz srednje i istočne Europe i šire.

IEDC je do sada ugostio svjetske govornike, među njima i Peter Druckera u 1997. godini, a nedavno i Roger Martina u 2014., William Fischera u 2015. i Joe Pepparda u 2016. godini. Ove godine središnja tema foruma je ‘Globalizacije više nema. Živjela globalizacija! - i što to znači za poslovne rukovoditelje‘.

U svom govoru, prof. Santos će se usredotočiti na:

- koje su ključne prednosti tvrtki u današnjem ‘globalnom‘ poslovnom okruženju - zašto se manje, lokalne i regionalne tvrtke uspješno mogu natjecati s multinacionalnim tvrtkama

- pet strategija, koje su se pokazale uspješnim u provedbi ‘lokalnih‘ prednosti

Profesor Joe Santos iz INSEAD-a, Fontainebleau, Francuska biti će glavni govornik na Predsjedničkom forumu. Prof. Santos je poznati stručnjak koji je svoje istraživanje i poučavanje usmjerio na vođenje multinacionalnih tvrtki, s posebnim naglaskom na globalnoj integraciji i globalnoj inovaciji. Njegovo predavanje će pratiti panel međunarodnih vođa i poslovnih rukovoditelja.

05. svibanj 2024 11:41