Aktualno
StoryEditor

Ralu Logistika ulaže 15 milijuna eura u nove skladišne kapacitete

17. Srpanj 2023.
Raluovi logistički kapaciteti

Tvrtka Ralu Logistika ulaže 15 milijuna eura u nove duboko smrznute skladišne kapacitete i otvara 100 radnih mjesta, izvijestili su u ponedjeljak iz te tvrtke.

Riječ je, kako navode u priopćenju, o investiciji proširenja skladišnih kapaciteta u duboko smrznutom i hlađenom režimu u poslovnoj zoni Dragošićka u Rugvici, vrijednoj više od 15 milijuna eura, kojom će odgovoriti na potrebe klijenata i podržati njihov daljnji rast te se na vrijeme prilagoditi sve bržem razvoju modernog tržišta. Pritom će otvoriti novih 100 radnih mjesta.

Iz tvrtke napominju kako su radovi na novim skladišnim kapacitetima u Rugvici započeti u travnju ove godine, a otvorenje se očekuje početkom 2024. godine.

Izgradnjom novog duboko smrznutog skladišta kapaciteti RALU Logistike narast će za 6.500 novih paletnih mjesta, uz postojećih 10 tisuća, a paralelno se ulaže i u novi vozni park kroz kupnju 25 vozila za međunarodni transport te 10 novih distributivnih vozila za dostavu unutar Hrvatske.

-Novim investicijskim ciklusom značajno povećavamo smještajne kapacitete u smrznutom režimu, što će nam omogućiti snažan razvoj i širenje nacionalne distributivne mreže - istaknuo je Mario Mesaroš, predsjednik Uprave Ralu Logistike.

Raluova flota trenutno se sastoji od preko 300 kamiona, a tvrtka zapošljava više od 600 radnika. 

 

26. travanj 2024 09:05