Aktualno
StoryEditor

Što donosi rujan na Netflixu, Amazon Primeu i HBO Now?

02. Rujan 2017.

Sada kada je i sedma sezona Igre prijestolja završila, gledateljima diljem svijeta preostaje među hrpom sadržaja pronaći nešto novo. U očajnim trenutci poput ovog kada završi sezona najiščekivanije serije u godini, postaje jasno zašto su streaming usluge odlična stvar, piše The Verge.

Netflix će ojačati svoju ponudu filmova u rujnu s naslovima kao što su Društvo mrtvih pjesnika, Pasja ljubav, te sva četiri nastavka Ralja. Ugovor Netflixa i Disneya će navodno isteći za nekoliko godina, stoga u rujnu korisnici mogu još bezbrižno uživati u Disneyevim klasicima poput Herculesa i Mulan. Također, s prikazivanjem počinje i Netflixov izvorni sadržaj kao što je adaptacija knjige Stephena Kinga Gerald‘s Game, nova sezona Narcosa i BoJack Horseman, kao i nova epizoda Fuller House. Nažalost, neki naslovi više neće biti dostupni, kao što su Vrisak i originalni Strah u Ulici brijestova.

>>>Igre prijestolja: Brendovi proučavaju fanove u utrci za željezni tron

Amazon Prime video svoj program proširit će novom sezonom serije Transparent, a također će proširiti ponudu filmskih naslova s filmovima poput An American Werewolf in London, remake Magnificent Seven te The Lost City of Z.

HBO će ponudu naslova u rujnu popuniti filmovima s Al Pacinom kao što su Scarface, Scent of a Woman Sea of Love, a pridružit će im se i La La Land te Tron. Na kanalu će 17. rujna službeno započeti prikazivati seriju Deuce Davida Simona i Georgea Pelencanosa, iako je prva epizoda već dostupna na HBO Now, HBO Go i HBO on demand.

>>>Netflix i Marvel najavili povratak Punishera

Nažalost, od 30. rujna više neće prikazivati neke filmove, uključujući izvorni Blues Brothers, Straight Outta Compton, The Big Lebowski te Batman i Robin.

Detaljan popis noviteta provjerite na linku.

25. travanj 2024 09:40