Aktualno
StoryEditor

Tri slobodna blagdanska dana za zaposlenike Lidla

15. Prosinac 2017.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska na svojim je društvenim mrežama i web stranici objavio da su ove godine odlučili zatvoriti sve 92 svoje trgovine na Badnjak.

>>>Po treći put pokreće se inicijativa za ukidanje rada nedjeljom

U ovo blagdansko vrijeme ponovo se aktivirala priča oko rada nedjeljom, na blagdane i praznike, po treći put se pokreću inicijative za prestanak rada nedjeljom, a Sindikat trgovine Hrvatske jučer je uputio zahtjev poslodavcima da se radnicima omoguće slobodni blagdani i skrati radno vrijeme uoči blagdana.

>>>Sindikat trgovine zahtijeva da radnici za blagdane imaju slobodne dane

Lidl želi da njihovi zaposlenici imaju prave i vesele blagdane sa svojim najbližima, stoga će po prvi puta Lidlove trgovine biti zatvorene čak tri dana zaredom – na Badnjak, Božić i na blagdan svetog Stjepana, odnosno od 24. do 26. prosinca. Slobodan radni dan, Lidlovi zaposlenici imat će i na Novu godinu, odnosno 1. siječnja 2018., dok će skraćeno radno vrijeme imati na Staru godinu 31. prosinca 2017. i na blagdan Sveta tri kralja 6. siječnja iduće godine.

Lidl je na svojim društvenim mrežama poručio - ‘Našim zaposlenicima želimo sretne božićne blagdane u krugu njihovih obitelji i najdražih, a naše kupce pozivamo da blagdansku kupovinu obave ranije.‘

18. travanj 2024 13:42