Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Otišli direktori Applied Ceramicsa, Marišćine, Montmontaže-opreme…

26. Lipanj 2019.

Milan Sladojević opozvan je s pozicije direktora u APPLIED CERAMICSU iz Siska. Vlasnik tvrtke Matt Darko Sertić sad je jedini član Uprave.

Miodrag Šarac novi je predsjednik Uprave EKOPLUSA iz Viškova umjesto Josipa Dedića, koji je ranije podnio ostavku. Tvrtka u vlasništvu Primorsko-goranske županije, grada Rijeke, riječke komunalne tvrtke ČISTOĆA i općine Viškovo upravlja županijskim centrom za gospodarenje otpadom Marišćina.

Goran Mešić nije više direktor MONMONTAŽE-OPREME iz Zagreba. U Upravi su ostali direktor Vlatko Krajnović (ujedno suvlasnik, sa Vedranom Krajnovićem i Ivicom Nuićem) i prokurist Marko Krajnović.

Petra Podkubovšek Medić postala je jedna od petero suvlasnika DUBROVNIK TRAVELA umjesto Marka Podkubovšeka.

Jelena Penava nova je članica Nadzornog odbora INA MALOPRODAJNIH SERVISA umjesto Zvonimira Žaje.

XPRIMIA AG iz Lihtenštajna novi je vlasnik tvrtke VILE BOTINEC IZ Zagreba umjesto QUINLAN PRIVATE RESIDENTIAL II REPORTINGA iz Luksemburga. Roger Napier Dunlop novi je direktor umjesto Darka Grizelja.

Tomislav Ledinski novi je član deveteročlanog Nadzornog odbora varaždinske tvrtke za vodoopskrbu i odvodnju VARKOM umjesto Milivoja Cmrečkog.

Ivan Beser novi je član NO-a GRAFIČARA iz Ludbrega umjesto Jasminke Mamuzić. Većinski vlasnik tvrtke je Franjo Beser.

Tvrtka koja stoji iza dostavne službe Glovo nakon samo tri mjeseca promijenila je naziv. Kod osnivanja su se nazvali GLOVOAPP TEHNOLOGY, i zaboravili jedno slovo, pa su sad preimenovani u GLOVOAPP TECHNOLOGY.

Marijo Kožić novi je član NO-a COMBISA iz Zagreba. Imenovalo ga je Radničko vijeće umjesto Sandre Mikuš, koja je podnijela ostavku.

Ana Jovanović nova je članica NO-a VODOGRADNJE iz Rijeke umjesto Suzane Čuljak. Promijenila se i vlasnička struktura. Među 74 suvlasnika novi su Josip Pirić i Dragan Pirić, koji su preuzeli udjele Milana Prše i Antuna Pirića.

Marina Šegota nova je članica NO-a VODOVODA iz Zadra umjesto Ante Katalinića.

Jovan Ćirić i Sandra Ćirić izašli su iz vlasničke strukture tvrtke MENEGHETTI iz Bala, koja sad ima 13 suvlasnika.

Ivana Keleković Tomičić izašla je iz vlasničke strukture KELTEKSA iz Karlovca. Suvlasnici su Alida Keleković, Dubravka Keleković i njemačka tvrtka SOLIDIAN.

Margita Kiš Kapetanović nova je partnerica u odvjetničkom društvu POROBIJA&POROBIJA, uz Borisa Porobiju, Sanju Porobiju i Željku Rostaš Blažeković.

18. travanj 2024 11:16