Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Prodani Istarski supermarketi, promjene u Međimurje IPC-u, Brionima...

09. Srpanj 2019.

Dovršena je prodaja ISTARSKIH SUPERMARKETA. U Sudskom registru objavljeno je da je tvrtku sa 110 trgovina u Istri i Primorju od Ivice Milotića preuzeo omiški STUDENAC u vlasništvu poljskog ENTERPRISE INVESTORSA.

Mladen Vedriš jedini je član NO-a BANKE KOVANICA iz Varaždina koji je dobio novi mandat i sad je zamjenik predsjednika NO-a umjesto pok. Ivana Majdaka. Na čelu NO-a je Francesco Carobbi umjesto Emanuelea Restellija Prandonija Della Fratte, a članovi su Stefano Marsigli Rossi Lombardi, Filippo Francini i Franjo Gregurić umjesto Marina Albanija i Pietra Giacominija.

Ante Kvasina opozvan je s direktorske pozicije u tvrtki BRIONI iz Pule. Vlasnik, slovenski NOMAGO, na direktorska mjesta postavio je dosadašnjeg prokurista Aleša Hrasta i Hrvoja Pejkovića.

Željka Kavran istupila je iz NO-a MEĐIMURJE IPC-a iz Čakovca jer je imenovana direktoricom umjesto opozvanog Dragutina Vukovića. Najveći suvlasnik predsjednik je NO-a Željko Kavran (20,78%, a obitelj Kavran posjeduje više od 28% tvrtke). Slijedi opozvani Vuković s 11,4% udjela.

Karl Bo Anders Nilsson novi je član i zamjenik predsjednika NO-a TELE-2 umjesto Allison Kirkby. Sjedište tvrtke preselilo se iz Vukovarske 269/D u Marohnićevu 1.

Vesna Ćebetarević nije više predsjednica Uprave RAIFFEISEN USLUGA. Ines Knapić imenovana je privremenom zamjenicom člana Uprave pa joj je članstvo u NO-u stavljeno u mirovanje.

Marijan Kralj više nije član Uprave CROATIA OSIGURANJA.

Romana Belčević više nije privremena upraviteljica tvrtke RO-TERMO iz Velike Gorice. Na toj je funkciji bila nakon što je prošle godine tragično preminuo njezin suprug Daniel Belčević, koji je bio vlasnik i direktor tvrtke. Sad je imenovana direktoricom i zajedno s dvoje malodobne djece suvlasnica je tvrtke specijalizirane za rashladne sustave, koja je u pet godina utrostručila prihode i zapošljava 35 osoba.

Zagrebačka podružnica GORENJE PROJEKTA promijenila je naziv u GP SISTEMI.

Dorijan Naletina novi je direktor ROTOPLASTA iz Svete Nedelje umjesto Darka Raguža, koji je na toj funkciji bio godinu dana. Drugi je direktor Josip Oslaković, a suvlasnici Miroslav Budimić i Mirela Mustapić prokuristi su.

17. travanj 2024 17:01