Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Intersportu-H, Ravago Chemicalsu, Grant Thorntonu…

29. Siječanj 2019.

Miloš Blanc novi je zamjenik predsjednika Nadzornog odbora tvrtke INTERSPORT H d.o.o. iz Sesveta. Na toj funkciji zamjenjuje Petera Gregoriča. Kristini Šandor Mesić opozvana je prokura.

Dalibor Rimay više nije direktor tvrtke RAVAGO CHEMICALS CROATIA d.o.o. Zagreb u vlasništvu luksemburške tvrtke Ravago Chemicals S.A. Roel Hermans i Robert Zbašnik direktori su tvrtke, a prokuristica je Renata Pavlić.

Ivica Smiljan i Vedran Miloš novi su suvlasnici tvrtke GRANT THORNTON SAVJETOVANJE d.o.o. Zagreb uz austrijski IB Interbilanz Holding Wirtschaftsprüfung GmbH, Grant Thornton Austria GmbH i Dalibora Briškog.

Željko Petrić novi je direktor tvrtke POGON KOOLTURA d.o.o. Zagreb. Na toj poziciji zamjenjuje Renata Pericu koji odlazi iz tvrtke čiji je vlasnik Jušte Puharić preko svoje tvrtke MUTUUS d.o.o.

Goranka Povrženić i Sara Povrženić preuzele su vlasništvo tvrtke M & G d.o.o. Bistrica. Iz tvrtke se povukao dosadašnji vlasnik i direktor Mladen Povrženić. Goranka Povrženić sada je jedina članica uprave.

Krešimir Kegalj novi je direktor i član Uprave tvrtke ELECTRONIC SECURITY d.o.o. Split. Vlasnik tvrtke je Ivan Kegalj, koji je također u upravi i na direktorskoj funkciji.

Talijanski SAMER INTERNATIONAL S.R.L. preuzima vlasništvo tvrtke SAMER & CO. SHIPPING d.o.o. iz Zagreba od svog d.d.-a SAMER & CO. - SHIPPING S.P.A. Novi suvlasnici su Mirko Vladović i Karolina Cigula Božičević.

Axel Hartleib novi je član nadzornog odbora tvrtke ERGO životno osiguranje d.d. koja je u vlasništvu tvrtki ERGO AUSTRIA INTERNATIONAL AG i ERGO VERSICHERUNG AKTIENGESELLSCHAFT.

Anja Peteržilnik dobila je novi mandat na funkciji zamjenice predsjednika Nadzornog odbora tvrtke TPK- ZAVOD d.d. Zagreb, a Svetlana Kruchinina na funkciji članice nadzornog odbora. Željko Grzunov predsjednik je NO-a.

Ivan Serdarušić imenovan je prokuristom tvrtke PROJEKT JEDNAKO RAZVOJ d.o.o. Zagreb, u vlasništvu Ane Fresl.

Nikola Kurtela jedini je vlasnik i prokurist tvrtke LAUS INTERNATIONAL d.o.o. Sveta Nedelja, nakon što je tvrtku napustila Tonka Matas. Mislav Kurtela direktor je tvrtke.

Mati Gedžiću opozvana je s prokura u tvrtki GEDŽIĆ GRADNJA d.o.o. Prokuristi tvrtke ostaju Frano Gedžić (vlasnik) i Mario Gedžić, a Mijo Gedžić direktor.

Matthias Auer postao je direktor tvrtke ASCENDUM građevinski strojevi Hrvatska d.o.o. iz Zagreba, čiji je vlasnik austrijski Ascendum Baumaschinen Öesterreich GmbH.

Ramakrishna Venkata Addanki iz uprave tvrtke TDR d.o.o. Rovinj prelazi u nadzorni odbor. Prinova u NO-u je Ivan Vicente Gomez Gamboa. Nova prokuristica tvrtke je Gordana Hadžiabdić, umjesto opozvanog Emila Bulića. Catalin Sagarceanu i Gary John Noble također su prokuristi. Josip Lozančić vratio se u Upravu tvrtke 29. lipnja 2018. godine, no promjena je u Sudski registar upisana 23. siječnja. Mandat mu traje do 29. lipnja 2021. godine.

19. travanj 2024 19:08