Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Zračnoj luci Zagreb, TDR-u, Biovegi...

12. Veljača 2019.

Dosadašnji član uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. Hüseyin Bahadir Bedir novi je predsjednik uprave tvrtke umjesto  Jacquesa Ferona. David Gabelica ostao je na svojoj funkciji člana uprave.

U Sudskom registru ovih su dana provedene odluke o opozivu Éve Nikolic i Ivana Leke s funkcije članova uprave tvrtke TDR d.o.o. iz Rovinja, a novi mandat dobili su Zvonko Kolobara, James Pearson i John William Brady. Gary John Noble u upravu je došao s pozicije prokurista. Catalin Sagarceanu opozvana je prokura, a novi prokuristi su Domagoj PetričevićToni Martine Izard.

Žana Snježana Hinek više nije direktorica tvrtke BIOVEGA d.o.o. iz Zagreba. Suvlasnica Jadranka Boban Pejić ostaje jedina direktorica.

Saša Klikovac i Višnja Perković prestali su biti članovi uprave tvrtke METAL PRODUCT d.o.o. iz Odre. U upravi su ostali vlasnik Stjepan Šafran (predsjednik) i članovi Josip Tržec i Barbara Vuković.

Tvrtka AUTOTRANSPORT d.d. iz Šibenika smanjila je temeljni kapital s 17,6 milijuna kuna na 5,8 milijuna kuna.

Zoran Hadžialić postao je direktor i jedini vlasnik tvrtke INTERLINE d.o.o. Vukovec. Iz vlasničke strukture izašla je tvrtka 3D iz BiH.

Dalibor Brnos novi je prokurist tvrtke BRIONKA d.d., Pula.

Marko Piplica novi je član nadzornog odbora tvrtke VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. Split. Na funkciju dolazi umjesto bivšeg člana Josipa Didovića.

Julija Mrdeža, jedina vlasnica tvrtke PECTUS d.o.o. iz Perkovića zamijenila je funkciju članice uprave prokurom.

Nevenka Makale nova je članica uprave tvrtke DEBITUM d.o.o. Bilice. Na toj funkciji više nije Branimir Maretić.

Nikola Pavlinek, jedini vlasnik tvrtke NIPA TRGOVINA trgovina i usluge d.o.o. Rakitje, zamijenio je prokuru direktorskom funkcijom. Nikola Švalj prestao je biti direktor.

Petru Domazetoviću opozvana je prokura u tvrtki MEDIA d.o.o. Zagreb. Mladen DomazetovićMaja Gabrić vlasnici su i direktori tvrtke.

Miroslav Trninić novi je vlasnik tvrtke FORMAPLAST d.o.o. Zagreb. Željko Gavran prestao je biti član društva.

17. travanj 2024 20:49