Poslovna scena
StoryEditor

Deloitte bira tehnološke tvrtke s najbržim rastom u Srednjoj Europi

13. Svibanj 2015.
Piše:
lider.media

Deloitte je najavio početak procesa registracije na natječaj za izbor tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi - “Technology Fast 50”

U natječaju mogu sudjelovati tehnološke tvrtke s područja Srednje Europe (Albanija, BiH, Bugarska, Crna Gora, Češka, Estonija, Hrvatska, Litva, Latvija, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Srbija).

Cilj projekta, koji se u Srednjoj Europi provodi već 16. godina za redom, je formiranje ljestvice 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom, zatim ljestvice „Zvijezde u usponu“ te ljestvice „Velikih 5“. Natječaj, na kojeg se moguće prijaviti putem sljedećeg linka Fast 50 prijave, bit će otvoren do 15. srpnja 2015., dok će rang ljestvice tvrtki s najbržim rastom i pobjednici ovogodišnjeg natječaja biti objavljeni u listopadu.

Više informacija o natječaju i kriterijima koje je potrebno zadovoljiti za sudjelovanje u natječaju moguće je pronaći na sljedećem linku: CE Fast 50.

Hrvatske su tvrtke na prošlogodišnjem natječaju ostvarile zapažen uspjeh te ih se čak četiri uspjelo uvrstiti na Deloitteovu ljestvicu, a radilo se o tvrtkama: Infinum, Nanobit, Europa Digital i Lemax.

Tvrtke koje se prijave na srednjoeuropski natječaj automatski sudjeluju i u Deloitte EMEA Technology Fast 500.

25. travanj 2024 09:23