Poslovna scena
StoryEditor

Helios osigurao šestero djece iz socijalno ugroženih obitelji do punoljetnosti

11. Prosinac 2012.
Piše:
lider.media

Kako bi im olakšali put u samostalnost i što bezbrižniju mladost, Helios Vienna Insurance Group je šestero mališana iz obitelji slabijeg imovinskog stanja darivao policom osiguranja u vrijednosti od pet tisuća eura.

Polica će vrijediti do njihove punoljetnosti nakon čega će im biti na raspolaganju za trenutačne potrebe ili kao dodatno ulaganje u budućnost. Ovo darivanje je provedeno u sklopu aktivnosti Social Active Day putem koje su zaposlenici Heliosa sami predložili obitelji iz svih dijelova Hrvatske za koje smatraju da će im dječja polica osiguranja biti od pomoći.

Među šestero mališana u čiju budućnost ulaže Helios VIG najmlađa je šestomjesečna Paula Dragić iz zagrebačke Dubrave, a ona je ujedno i najmlađa u svojoj obitelji koja broji šestero djece. Šestogodišnji Luka Hanžeković iz Velike Gorice je iz obitelji sa četvero djece, a četverogodišnji blizanci Luka i Lucija Petričević iz Đakova su iz obitelji sa osmero djece. Zaposlenici Heliosa s područja Dalmacije su policu dječjeg osiguranja darovali i petogodišnjoj Mladenki Viduka iz Prigrade u čijoj je obitelji rođeno četvero djece. Na području Zagorja su regionalni voditelji prodaje obradovali i obitelj Kahlina iz Velikog Trgovišća, a do punoljetnosti je osiguran šestogodišnji Borna. Obitelj Kahlina odgaja šestero djece.

- Ulaganje u dobrobit djece je najbolji zalog za budućnost svih nas. Zato smo sretni što ovoj djeci i njihovim obiteljima možemo omogućiti da što bezbrižnije dočekaju punoljetnost, daljnje školovanje i osamostaljivanje. Ovim darom želimo pokazati i da smo društveno odgovorno Društvo koje potiče svoje zaposlenike da brinu o potrebama drugih ljudi u svojoj zajednici -izjavio je Azem Raković, član Uprave.

02. svibanj 2024 18:56