Poslovna scena
StoryEditor

Predstavljena nova sezona sajma u Münchenu

09. Prosinac 2015.

- Prvo nam dolazi sajam ’Ispo Munich’ u siječnju, nakon čega slijedi najveći bavarski sajam turizma i slobodnog vremena – ’f.re.e i INHORGENTA MUNICH’ u veljači, a sredina travnja 2016. rezervirana je za ’Baumu’, najveći sajam na svijetu a gdje se predstavljaju građevinski strojevi, strojevi za građevinske materijale i rudarstvo,te građevinska vozila i oprema – rekao je Tonči Belan, direktor Belimpexa, generalnog zastupnika Messe München, najavljujući danas novu sezonu sajma u Münchenu.

-Na Baumi, ove godine od hrvatskih predstavnika biti će samo nažalost samo Tehnix, no na tome sajmu očekujemo preko 1000 gostiju iz Hrvatske. Također, naglasio bi IFAT, sajam gdje se između ostaloga predstavljaju i mogućnosti zbrinjavanja otpada, a gdje će sudjelovati nekoliko hrvatskih izlagača - dodao je Anton Belan, prokurist pri Belimpexu.

Messe Munchen s oko 40 stručnih sajmova za investicijska i potrošačka dobra te nove tehnologije i ukupnim prometom od 300 milijuna eura ubraja se u vodeća društva za organizaciju sajmova u svijetu, a ove godine na spomenutom sajmu u Münchenu koji je u njihovoj organizaciji, očekuje se oko 30.000 izlagača i preko 2 milijuna gostiju.

16. travanj 2024 10:06