Aktualno
StoryEditor

Veliko priznanje članici Uprave Arena Hospitality Groupe – Manuela Kraljević proglašena Menadžericom godine

20. Svibanj 2023.
Priznanje je dodijeljeno za izniman doprinos turističkoj industriji te predstavlja izvanredan primjer uspješnog ženskog poduzetništva

Na 5. nacionalnoj konferenciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica dodijeljena su priznanja za uspješne poduzetnice za poslovnu godinu 2022. Na natječaj su se prijavile poduzetnice, poduzetnice u kategoriji socijalnog poduzetništva, obrtnice, predsjednice uprava, članice uprava, članice uprava-direktorice i direktorice iz Hrvatske.

Prestižno priznanje za uspješan rad u 2022. godini u kategoriji menadžerica godine dodijeljeno je Manueli Kraljević, članici Uprave i direktorici prodaje i marketinga Arena Hospitality Groupe koja je u turističkoj industriji više od 30 godina. Karijeru u tvrtki Arena Hospitality Group gradi od 2009., a dugogodišnje poslovno iskustvo stekla je u hotelskoj industriji u prethodnom radu s domaćim tvrtkama kao što je Istraturist, ali i onim međunarodnim tvrtkama poput Sol Melia-e i sada PPHE (Park Plaza).

- Čast mi je što sam u prilici primiti nagradu Hrvatske udruge poslovnih žena Krug jer je ovo priznanje i poticaj za daljnji napredak i rast. Moj poslovni put obilježen je neprekidnom težnjom ka kontinuiranom razvoju i napretku, a zahvaljujući strasti, predanosti i potpunoj posvećenosti poslu, uspjela sam postići brojne uspjehe u karijeri i kompaniju, čiji sam trenutni član Uprave, smjestiti u sam vrh domaćeg turističkog tržišta. Ponosna sam što sam pozicioniranje Arena Hospitality Grupe na tržištu uspjela podići na višu razinu kroz repozicioniranje renoviranih objekata i modernizaciju i razvoj prodaje i marketinga. Zahvaljujući predanosti i radu uz izvanredni tim, iz godine u godinu ostvarujemo rast poslovnih rezultata te uspješno pozicioniramo destinaciju i kompaniju na domaćem i međunarodnom tržištu - izjavila je Manuela Kraljević.

U svakom uspješnom poslovanju bitno je priznati i cijeniti doprinose ključnih pojedinaca koji imaju značajnu ulogu u pokretanju rasta i uspjeha tvrtke. Arena Hospitality Group kontinuirano investira u ljudske resurse i poboljšanje poslovanja i u kompaniji se razumije neprocjenjiva uloga članova Uprave u transformaciji poslovanja, kao i svih članova tima. Ulažući u njihov uspjeh, jačaju se temelji organizacije zahvaljujući kojoj tvrtka svaku godinu ima stalni rast i uspješne rezultate.

- Tim kojim rukovodim broji preko 50 zaposlenih, čime pokrivamo različite segmente poslovanja, od odmorišnog do poslovnog i gradskog business segmenta hotelijerstva. Uz to, istovremeno razvijamo više brendova kao što su Arenahotels i Arenacampsites. U renoviranim hotelima provodila sam implementaciju brendova kao što su Park Plaza Hotels, art`otel, a od 2022. godine i prvi Radisson Collection hotel u Hrvatskoj. Kroz godine rada, naučila sam da je za uspjeh i ostvarenje poslovnih ciljeva moguće samo kroz timski rad i podršku kolega. Oduvijek sam nastojala biti primjer te podržavati i poticati rast svakog pojedinca u timu, što se pokazalo ključnim u stvaranju novih generacija uspješnih lidera, čime se posebno ponosim. Svoju osobnu filozofiju temeljim na transparentnosti, dijeljenju znanja, podršci i međusobnoj suradnji. Na osobnoj razini, istinski se zalažem za etičko poslovanje i društvenu odgovornost  – dodala je Kraljević

Arena Hospitality Group je društveno odgovorna kompanija kojoj je uz poslovno prodajne ciljeve jako bitan i segment odgovornog poslovanja. Redovito ima brojne aktivnosti podrške lokalnoj zajednici, posebno u izazovnim situacijama kao što je to bilo za vrijeme pandemije.

Hotelska grupacije AHG ulaže puno i u segment modernizacije internetskog poslovanja što je bilo od vitalnog značaja za razvoj tvrtke. Vizijom i kreativnošću direktorice marketinga i prodaje Arena Hospitality Group usvaja i podržava tehnološki inovativna rješenja čime je olakšana tranzicija Grupe u modernu i agilnu kompaniju.

Manuela Kraljević dugogodišnji je član vijeća Istarske županije, Turističke zajednice Grada Pule i Općine Medulin te Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore za Istarsku županiju, a njena marketinška dostignuća su više puta prepoznata i nagrađivana nagradom “Zlatna koza” TZIŽ.

- Zahvaljujem nevjerojatnom timu AHG-a na neumornoj predanosti i zajedničkom radu, oni su temelj našeg zajedničkog uspjeha. Zahvaljujem se i Upravi Arena Hospitality Groupe na podršci, što mi je omogućilo ostvarivanje izvanrednih rezultata. Uz to, veliko hvala mojoj obitelji koja mi je neprocjenjivi izvor snage i motivacije i koja mi pruža neizmjernu ljubav, podršku i razumijevanje. Neka moja priča bude dodatna inspiracija poslovnim ženama da slijede svoje snove i ostvare velike uspjehe  – zaključuje Kraljević.

27. travanj 2024 04:08