Aktualno
StoryEditor

Vip postao A1 - Dvorjančanský: Iz tradicionalnog teleoperatera mijenjamo se u digitalnu kompaniju

01. Listopad 2018.

Vipnet, telekom operator koji je na hrvatskom tržištu prisutan devetnaest godina, od ponedjeljka je službeno promijenio naziv kompanije u A1 Hrvatska. VIP brend za više od dva milijuna korisnika postaje A1.

- Prilagođavanjem novim navikama i potrebama korisnika te digitalnoj evoluciji oko nas i sami se mijenjamo iz tradicionalnog telekom operatera u digitalnu kompaniju. Iza promjene našeg brenda i naziva tvrtke stoji puno veća strateška promjena koja će utjecati na sve segmente našeg poslovanja, rekao je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave A1, na konferenciji za medije.

>>>Telekom Austria najavio konsolidaciju poslovanja u Hrvatskoj, Bjelorusiji i Makedoniji

Dvorjančanský je kazao kako s novim brendom A1 namjeravaju postati vodič kroz složeno digitalno doba za sve njihove korisnike, a današnje potrebe korisnika ne mogu se zadovoljiti bez najmodernije infrastrukture poput optike, mreže nove generacija i 5G tehnologije.

- Kao A1 nastavljamo s razvojem najbrže mobilne mreže nove generacije, koja korisnicima omogućava brzine i do 750 Mbit/s, te sa snažnim investicijama u vlastitu optičku mrežu za superbrzi internet koja trenutno pokriva 500 tisuća kućanstava, objasnio je Dvorjančanský.

 

 

View this post on Instagram

 

Od danas je VIPnet službeno promijenio naziv u @a1hrvatska. #novioblikzivota #a1 #vip #business #lider

A post shared by Lider media (@lider.media) on

Iz kompanije A1 kazali su da je prebacivanje postojećih korisnika na A1 brend počelo u ponoć 1. listopada, te da korisnici ne moraju brinuti o tim promjenama jer će njihovi brojevi i mail adrese i drugo što su koristili kod Vipneta automatski prijeći na A1, a promjena nema ni za poslovne korisnike.

Tomato brend neće se mijenjati i kao takav ostaje prisutan na tržištu. B.net će biti dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga, a VIP Metronet Business Solution brend postao je A1 Business Solutions.

>>>Vipnet prikazao praktične mogućnosti 5G tehnologije s brzinama od 20 Gbit/s

Uvođenjem brenda A1 na svim tržištima A1 Telekom Austria Grupe ne samo da će osnažiti poziciju na europskom telekomunikacijskom tržištu, nego će i omogućiti svim A1 korisnicima dosljedno i jedinstveno iskustvo brenda, kazali su na predstavljanju.

- Kao brend koji nudi sve konvergentne i ICT aspekte poslovanja kao što su mobilna, fiksna, TV i podatkovna rješenja te rješenja u oblaku i OTT usluge, želimo biti parter u digitalnoj trasnformaciji hrvatskog tržišta, društva i gospodarstva, rekao je Dvorjančansky.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

19. travanj 2024 18:55