Arhiva
StoryEditor

Virtualizacija postaje vodeći trend

03. Svibanj 2006.
Piše:
lider.media

KING ICT d.o.o. i  VMware corp.  potpisali su Ugovor o suradnji čime je KING ICT jedini u Hrvatskoj postao VIP Enterprise Partner

     Tvrtke KING ICT i VMware corp. potpisale su ugovor o suradnji čime je tvrtka KING ICT jedina u Republici Hrvatskoj postala VMWare VIP Enterprise Partner, dobivši time najviši status u prodaji, implementaciji i podršci proizvoda za virtualizaciju ovog renomiranog svjetskog proizvođača.

Tim ugovorom KING ICT proširuje ponudu te svojim klijentima nudi VMware-ova poslovna rješenja i proizvode, od kojih su najpoznatiji VMware ESX Server, proizvod za virtualizaciju i konsolidaciju hardverskih poslužitelja najvećih poslovnih korisnika. Virtualizacija posljednjih godina postaje vodeći trend  smanjenja operativnih troškova kompanija i povećava iskorištenje ulaganja u poslužiteljsku infrastrukturu financijskog, državnog, javnog i privatnog sektora.KING ICT kao VMWare VIP Enterprise Partner klijentima će pomoći u izboru najboljeg i najefikasnijeg rješenja za kompaniju u bilo kojoj vertikali. 

04. svibanj 2024 06:26