Konferencijske vijesti
StoryEditor

DAN VELIKIH PLANOVA: Josipa Majić - Revuto je jedini servis koji korisnicima nudi opciju da plaćanje odobri, blokira ili odgodi

11. Rujan 2020.
Josipa Majić

Na 12. Liderovoj konferenciji Dan velikih planova Josipa Majić, izvršna direktorica Revuta, govorit će o toj fintech platformi za upravljanje digitalnim pretplatama. Majić se na hrvatsku startup scenu vratila nakon nekoliko godina provedenih u inozemstvu i rada na projektu pametnog medvjedića Teddy the Guradiana.

Koliki je potencijal fintech platformi i kome su namijenjene?

- Fintech potencijal je zaista golem - od unaprijeđenja postojećih usluga pa do stvaranja potpuno novih. Fintech platforme namjenjene su svim korisnicima financijskih usluga, koji uz pomoć interneta i mobilnih aplikacija prolaze digitalnu transformaciju. Naravno, kad govorimo o korisnicima, naglasak je na mlađu populaciju koja je već naučila većinu proizvoda i usluga koristiti putem interneta.
 

Što klijenti, a što korisnici dobivaju korištenjem platforme Revuto?

- Korisnici dobivaju potpunu kontrolu nad troškovima koji se odnose na online pretplate. U tom kontekstu, kad nešto krene na naplatu, Revuto je jedini servis koji korisnicima nudi opciju da plaćanje odobri, blokira ili odgodi,ovisno o tome što mu u tom trenutku najviše odgovara.  Revuto nudi i najjednostavnije rješenje za sve free-trial periode pretplata jer, bez obzira na to jeste li pretplatu zaboravili prekinuti na vrijeme ili ste pak odlučili koristiti uslugu, uz Revuto vam nitko nikada s vaših kartica ne može skinuti novac bez da ste vi to odobrili. S druge strane, klijenti poput banaka s Revutom dobivaju priliku da iste te opcije aktivne kontrole nad pretplatama ponude svojim korisnicima, ali ovoga puta kroz vlastite aplikacije tradicionalnih bankarskih usluga.

25. travanj 2024 10:40