Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kompanije trebaju lidere

23. Studeni 2020.
HR konferencija 2020

'Biti menadžer više nije dovoljno – trebamo lidera!' tema je 4. HR konferencije, koja će se održati 10. prosinca u hotelu Sheraton u Zagrebu u organizaciji Lidera i U4HR-a, udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unapređivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Konferencija se može pratiti i online putem Vimeo platforme. Na njoj će govornici predstaviti najnovije trendove u upravljanju kompanijama. Način na koji se do početka ove godine i pandemije koronavirusa upravljalo kompanijama više ne vrijedi, u novonastaloj situaciji menadžeri moraju postati lideri, za što nadahnuće treba pronaći u novom načinu razmišljanja. Konferencija je namijenjena vlasnicima tvrtki, menadžerima, voditeljima ljudskih potencijala, voditeljima timova i svima koji se susreću s izazovom transformacije menadžerskog načina razmišljanja u liderski.

Uime Udruge U4HR na konferenciji će sudjelovati Hrvojka Kutle, koja će voditi panel na temu 'Što danas lideri moraju imati, a jučer nije bilo nužno?'. O organizacijskoj agilnosti i mijenjanju vodstva govorit će Dijana Vetturelli i Viktor Veturelli, vezu između neuroznanosti i vodstva objasnit će prof. dr. sc. Goran Vlašić s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, suvremene teorije vođenja predstavit će prof. dr. sc. Zoran Sušanj s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci, a o iskorištavanju moći kolektivnog vodstva govorit će keynote speaker Liberto Pereda iz The Leadership Circlea Europe. Među govornicima su i Žana Goić Petričević, koja će govoriti o liderstvu kao odvažnosti, Bojan Klarić iz Atlantic Grupe, Dorotea Effenberger iz Tahografa te Tihomir Premužak, predsjednik Uprave Vetropack Straže.

Na konferenciji će biti dodijeljena nagrada 'Najbolji poslodavac' koju već četrnaest godina zaredom dodjeljuje MojPosao.

24. travanj 2024 07:31