Konferencijske vijesti
StoryEditor

[LIDER AKADEMIJA] Upravljanje prodajnim timom i poslovna komunikacija

28. Siječanj 2021.
Hrvojka Kutle
Da biste mogli upravljati timom, drugim ljudima i prodajnim procesom, potrebno je prvo ovladati samim sobom. Osvijestite vlastita ponašanja kako biste ih mogli oblikovati i ostvariti utjecaj na druge ljude - članove svojeg tima i sudionike prodajnog procesa.

Upravljanje prodajnim timom i poslovna komunikacija jedan je od deset modula na Liderovoj online akademiji o prodaji, koja se održava od 2.veljače do 4.ožujka na Zoom platformi. Akademija okuplja iskusne predavače koji na interaktivnim online radionicama obrađuju razne aspekte prodajnog procesa. Modul 'Upravljanje prodajnim timom i poslovna komunikacija' održava se 4.veljače a vodi ga konzultantica i coach Hrvojka Kutle.

Što je komunikacijski proces i koje su mu osnovne značajke? Kako učinkovito koristiti alate komunikacije? Koje su osnovne menadžerske kompetencije (vještine i znanja) i čemu služe? U ovom modulu dat ćemo odgovore na ova i slična pitanja te vam omogućiti da osvijestite i unaprijedite svoje vještine upravljanja sobom i drugima.

Modul pokriva teme kao što su komunikacijski proces, komunikacijski alati (postavljanje pitanja, upravljanje očekivanjima, aktivno slušanje, uspostavljanje odnosa i povratna informacija) i pregled osnovnih menadžerskih kompetencija (motivacija, razvoj ljudi, dijalog i suradnja i delegiranje).

Hrvojka Kutle po struci je profesor psihologije. Nakon završenog studija 1999. godine zaposlila se u INA-trgovini kao psiholog. Dolaskom u Zvijezdu i sustav Agrokor Koncerna razvija se u smjeru HR generalista te usporedno s razvojem područja ljudskih resursa unutar organizacije, prelazi u management tim. Karijeru nastavlja u Iskon Internetu gdje stječe daljnje iskustvo u managementu ljudskih potencijala. Pet godina radila je na Novoj TV kao direktor ljudskih resursa. Sredinom 2018. godine promijenila je branšu i prešla u IN2 gdje je radila kao Direktorica HR i komunikacija. Bavi se trenerskim, savjetodavnim radom i coachingom, a glavno područje njezinog interesa je razvoj ljudi i timova. Između ostalih edukacija stekla je MBTI certifikat i AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching. Jedna je od članica Upravnog vijeća Udruge U4HR.

Više o Lider online akademiji „Kako povećati prodaju“  i o modulu „Upravljanje prodajnim timom i poslovna komunikacija“ možete naći na OVDJE.

image
Lider akademija
foto
20. travanj 2024 03:02