Konferencijske vijesti
StoryEditor

Naučite marketing kroz primjere iz prakse u samo 4 dana  

06. Veljača 2020.
Marketing u praksi

Lider organizira drugu po redu edukaciju Marketing u praksi, kreirajte sami digitalnu strategiju svoje tvrtke. Intenzivna četverodnevna edukacija će se održati 5. i 6. te 12. i 13. ožujka u prostorijama HUB385. U cijenu edukacije su uključeni hrana i piće.

Na edukaciji su predavači koji iza sebe imaju mnoštvo praktičnog iskustva i ostvarenih rezultata, kao što su Ilija Brajković, Mato Rajić, Marijan Palić i Dorijan Palić. Palić i Rajić su između ostaloga i autori najprodavanije knjige o marketingu u 2019. godini, radi se o knjizi Atomski marketing.

Novi predavač

U program je ove godine uključen i Google, tj. Google oglašavanje, a predavač je direktor agencije GoAds, Vice Božić. Vice je isto tako jedan od predavača koji iza sebe ima odlične ocjene s predavanja koja drži. Cijeli program možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA PRVA LIDEROVA EDUKACIJA MARKETING U PRAKSI (KLIKNITE OVDJE)

Polaznici o edukaciji

Nakon prve edukacije stizale su sjajne reakcije, a istaknuli bismo onu Nine Markovac, asistentice marketinga u Blitz-Cinestaru:

- Odlična edukacija koja u relativno kratkom roku obuhvaća široki spektar znanja i korisnih alata koji se mogu odmah primijeniti u praksi. Sviđa mi se što smo na kraju imali grupni zadatak na stvarnom slučaju, tako da smo naučeno odmah mogli isprobati!

Što ćete naučiti?

Za kraj, istaknuli bismo 5 stvari koje možete naučiti na Liderovoj edukaciji Marketing u praksi:

1. Detaljno ćete proći najnovije kanale promocije

2. Naučit ćete kreirati marketinšku strategiju

3. Edukacija je interaktivna i puna praktičnih primjera

4. TOP predavači koji iza sebe imaju iskustva

5. Završni rad na pravom slučaju iz prakse

Prijaviti se možete na lider.events

19. travanj 2024 14:33