Konferencijske vijesti
StoryEditor

Predsjednik Zoran Milanović na Danu velikih planova o privlačenju investicija i izvozu

16. Rujan 2020.
Zoran Milanovic

Predsjednik Zoran Milanović još je u lipnju sudjelovao na Liderovom Klubu izvoznika kada je pričao okupljenima o važnosti i poticanju izvoza i kada je posebno pohvalio Liderov Klub izvoznika kao događaj koji je ostavio traga u hrvatskom ekonomskom dijalogu i skretanju svijesti da je izvoz izrazito važan.

Prije nekoliko dana je u Njemačkoj prisustvovao potpisivanju pisma o suradnji između Hrvatske udruge poslodavaca i Liderovog Kluba izvoznika te Njemačke udruge srednjih poduzetnika, čime je još jednom pokazao da je izvoz u fokusu predsjednika, a sada je najavio i dolazak na najveću ovogodišnju poslovnu konferenciju  'Dan velikih planova' koja će se održati 23. rujna na Zagrebačkom velesajmu.

S temom 'Privlačenje investicija i poticanje izvoza', predsjednik Milanović će još jedom naglasiti koliku važnost imaju investicije i izvoz posebno u ovim neizvjesnim vremenima, a vjerujemo da će svim prisutnima dobro doći smjernice iz ureda predsjednika.

Kakva su predviđanja za ključne sektore hrvatskoga gospodarstva te kojim se inputima top-menadžeri koriste u donošenju planova za 2021., moći će se doznati na Liderovoj 12. konferenciji Dan velikih planova. S prezentacijama i panel diskusijama na kojima će sudjelovati vrhunski stručnjaci svatko će iz svog područja djelovanja dati ključne pokazatelje kako bi gospodarstvenici mogli planirati izazovnu 2021. godinu.

Konferencija je namijenjena tvrtkama svih veličina iz svih sektora, samostalnim poduzetnicima, predsjednicima uprava i članovima nadzornih odbora, direktorima i menadžerima, koji će uz vrhunska izlaganja imati priliku i za kvalitetan networking na najvećem korporativnom događaju u Hrvatskoj.

19. travanj 2024 09:48