Konferencijske vijesti
StoryEditor

Sutra počinje Liderova edukacija o kriptovalutama – prijavite se!

26. Travanj 2021.
Uvod u svijet kriptovaluta

Tržište kriptovaluta funkcionira u ciklusima i najvažnije je racionalno investirati i izbaciti emocije iz svih jednadžbi, a racionalno znači da ponekad treba neka sredstva i izvući, kako nekad kasnije ne bi ostao samo žal, rekao nam je nedavno Boris Agatić najavljujući Liderovu konferenciju 'Uvod u svijet kriptovaluta'.

Trenutna pomama za kriptovalutama i njihov veliki rast  ili kako ga profesionalci u kripto svijetu nazivaju bull market još uvijek traje ali vrijeme kada će doći bear market tj. veliki pad vrijednosti nitko sa sigurnošću ne može predvidjeti. No, vrijeme bear marketa sigurno dolazi i za njega treba biti spreman. Bilo da ste iskusan trgovac ili tek početnik neke stvari valja znati. A da slučajno ne bi ostao samo žal, kako smo napisali na početku, pobrinuo se Lider koji  organizira online edukaciju 'Uvod u svijet kriptovaluta' na kojoj će Boris  Agatić kroz tri modula uvesti sve početnike u ovaj fantastičan svijet, ali će i onima već iskusnima otkriti neke nove stvari vezane uz tehnologiju i njenu sve prošireniju upotrebu.

Također, na Liderovoj edukaciji saznat će te i koji bi se projekti iz kripto svijeta u budućnosti mogli pokazati veoma uspješnima, a bit će priče i o potkategorijama industrije poput NFT-ova koji postaju sve popularniji. Jedan od modula će se baviti i softverima, walletima i kripto burzama gdje ćete moći saznati koji su najbolji, koji se mogu koristiti na domaćem tržištu i kako.

Svakako, svi entuzijasti i oni koji žele saznati više o kriptovalutama i Blockchain tehnologiji te razne Tips&Tricks iz svijeta kriptovaluta, ovu edukaciju ne smiju zaobići.

Prvi modul edukacije održava u utorak 27. travnja od 14.00 do 17.00 sati putem platforme Zoom a edukaciju vodi kripto entuzijast i tech poduzetnik Boris Agatić.

25. travanj 2024 20:00