Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upoznajte najmoćnije: Anita Letica priznaje što radi s guštom, a što bi najradije preskočila

17. Studeni 2020.
Anita Letica

Predsjednica Uprave Philip Morris Zagreb Anita Letica u šetnji Maksimirom na snimanju Liderovog serijala Upoznajte najmoćnije ispričala je kako se najradije opušta, koje su joj skrivene strasti te čime se nedavno počela baviti. Kazala je da je pokreću sunce i toplina jer je ljetni tip, a u poslovnom smislu najbolje rezultate postiže kad radi s ljudima.

- Volim raditi s ljudima. Ne nužno da će se svi složiti da najbolje doprinosim kad radim u timu, ali ja mislim da na taj način zaista najbolje ostvarujem rezultate - rekla je uz smijeh simpatična Pločanka.

Priznala je da je jako znatiželjna i da je  'sve živo zanima', ali da nije dovoljno disciplinirana da bi imala jedan dugoročni hobi. No, ima jedan plan koji bi željela ostvariti. Ni manje ni više nego izorganizirati put oko svijeta.

Što radi s guštom, a što bi najradije preskočila te kakve specijalitete najbolje spravlja pogledajte u videu!

Na predstojećoj konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 3. prosinca Anita Letica sudjelovat će na panelu I neuspjeh je dio uspjeha i progovoriti o toj tabu temi o kojoj je iznimno važno razgovarati. Tom prilikom će se tradicionalno predstaviti prestižna lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i dodijeliti nagrade onima koje su se svrstale među prvih deset. Susret nezaustavljivih žena koje iz dana u dan dokazuju da je samo nebo granica već godinama je izvor inspiracije i motivacije za poravnavanje društvenih nejedankosti i poticanje veće zastupljenosti žena na najvišim položajima. Ponosni smo iz godine u godinu predstavljati istinske uzore jer oni nadahnjuju kad je teško.

Naglasila je da je i sama u više od dvadeset godina dugoj karijeri imala puno uspjeha i padova, kao i puno momenata velikog ponosa.

- Istaknula bih zadnjih pet godina jer zajedno sa svojim timom u Hrvatskoj i Sloveniji imam priliku napraviti nešto puno više od nekih poslovnih rezultata. I mislim da sam najponosnija na taj dio energije, pozitivne energije koja se stvara kad mi kreiramo nešto novo i kada znaš da radeći svoj posao, možeš doprinijeti nekom većem cilju - pohvalila se Letica.

Konferencija Žene u biznisu održava se online. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.

23. travanj 2024 02:23