Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upoznajte najmoćnije: Lada Tedeschi Fiorio ostvarila svoju veliku želju

12. Studeni 2020.
Lada Tedeschi Fiorio

Uoči jubilarne desete konferencije Žene u biznisu članica Uprave Atlantic Grupe Lada Tedeschi Fiorio zajedno sa svojom razigranom ljubimicom stala je pred naše kamere i ispričala nam u što je to predano ulagala napore ne bi li ostvarila svoju veliku želju.

U ugodnoj i nesvakidašnjoj šetnji predivnim Tuškancem doznali smo da se njezina ljubav prema trčanju prelila na plivanje te vožnju bicikla, odnosno da se najmoćnija žena Liderove prošlogodišnje liste 300 najmoćnijih žena počela baviti triatlonom. Početkom listopada prošle godine Tedeschi Fiorio iskusila je i promjene na poslovnom planu. Prešla je s mjesta zamjenice predsjednika Nadzornog odbora u Upravu Atlantic Grupe koja zapošljava više od pet tisuća ljudi.

Pogledajte u videu što je poručila mladim djevojkama i saznajte konačno kakvu je to želju ostvarila!

Mnogo je novih horizonta pred tom neustrašivom ženom, stoga nam je veliko zadovoljstvo najaviti da ćete se imati priliku s njome družiti na predstojećoj konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 3. prosinca. Tada će se tradicionalno predstaviti prestižna lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i dodijeliti nagrade onima koje su se svrstale među prvih deset.

Susret nezaustavljivih žena koje iz dana u dan dokazuju da je samo nebo granica već godinama je izvor inspiracije i motivacije za poravnavanje društvenih nejedankosti i poticanje veće zastupljenosti žena na najvišim položajima. Ponosni smo iz godine u godinu predstavljati istinske uzore jer oni nadahnjuju kad je teško i pune pluća kad se čini da ponestaje kisika za dalje.

Lada Tedeschi Fiorio otkrila nam je u kome ona pronalazi najveće nadahnuće.

– Imam ih puno. Nekako tražim inspiraciju svakodnevno u ljudima koji me okružuju, ali kad bih morala izabrati jednu, onda je to moja mama koja sa svojih 77 godina još uvijek ima nevjerojatnu energiju, želju za učenjem, želju za novim stvarima. Jedna takva pozitiva da… baš mi je uzor - odala je počast najzaslužnijoj ženi u svom životu prvakinja hrvatskog biznisa.

Konferencija Žene u biznisu održava se online. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.

19. travanj 2024 18:56