Konferencijske vijesti
StoryEditor

Upoznajte najmoćnije: Nataša Rapaić otkrila što joj u trenu izmami osmijeh na lice

16. Studeni 2020.
Nataša Rapaić

Nataša Rapaić, jedno od najprepoznatljivijih lica Hrvatskog Telekoma i jedna od najmoćnijih žena u Hrvatskoj, uoči jubilarne desete konferencije Žene u biznisu s velikim nam je osmijehom otvorila vrata nove središnjice na zagrebačkoj Radničkoj cesti i otkrila nam ponešto iz svog privatnog života.

Rijetko imamo prilike s poslovnim ljudima razgovarati o sasvim svakodnevnim temama i bolje ih upoznati, stoga smo ovo video druženje iskoristili upravo u tu svrhu. Saznali smo tako kako se članica Uprave HT-a najradije opušta, koja je 'njezina' igrica, što je u trenu izbaci iz takta, ali i što je instantno popravi raspoloženje. Iako postoji cijela lista zemalja koje bi željela posjetiti počevši od Kine i Tajlanda, zamolili smo je da se vrati u vremena kada je živjela u Španjolskoj gdje je godinama gradila karijeru prije no što se vratila u Hrvatsku. Čega se prisjetila iz tog životnog razdoblja i kako se uspjela izvući na provokativno pitanje jesu li zgodniji Hrvati ili Španjolci pogledajte u videu.

Iako je sedamnaest godina u HT-u, posljednjih sedam na poziciji članice Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike, dosad još poslovanje nije bilo izloženo ovako dubokom djelovanju neočekivanog vanjskog faktora kao što je bila pandemija koronavirusa. Telekomunikacijski je sektor u vrijeme sveopće izolacije odigrao važnu ulogu omogućujući povezanost i neometan nastavak obrazovanja i rada.

Dragocjena iskustva i savjete o prilagođavanju 'novom normalnom' te kako biti uspješan kod kuće i od kuće iz prve ruke imat ćemo priliku od nje čuti na predstojećoj konferenciji Žene u biznisu koja će se održati 3. prosinca. Tada će se tradicionalno predstaviti prestižna lista 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa i dodijeliti nagrade onima koje su se svrstale među prvih deset. Susret nezaustavljivih žena koje iz dana u dan dokazuju da je samo nebo granica već godinama je izvor inspiracije i motivacije za poravnavanje društvenih nejedankosti i poticanje veće zastupljenosti žena na najvišim položajima. Ponosni smo iz godine u godinu predstavljati istinske uzore jer oni nadahnjuju kad je teško.

Kad bi imala čarobni štapić, Rapaić bi za žene u biznisu napravila da budu jednako zastupljene u visokom menadžmentu kao što su u populaciji.

- Imajući u vidu da nismo ni pametnije ni gluplje od naših kolega, bilo bi logično da nas je puno više u visokom menadžmentu - zaključila je naša sugovornica.

Konferencija Žene u biznisu održava se online. Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu.

24. travanj 2024 09:26