Konferencijske vijesti
StoryEditor

Započela konferencija Stvaranje vrijednosti u svijetu povećane kompleksnosti

30. Siječanj 2020.
Lana Dojčinović Matovinafoto Dražen Lapić

Kako pojednostavniti poslovne procese i organizaciju tvrtki u svijetu povećane kompleksnosti tema je konferencije koja je upravo započela u zagrebačkom Hilton Garden Innu, a na kojoj će sudjelovati i renomirani  dr. Yves Morieux, direktor Instituta za organizaciju u Boston Consulting Groupu.

Taj ugledan i utjecajan stručnjak kreirao je model 'Smart Simplicity' koji omogućuje organizacijama da se na efikasan način bore protiv kompleksnosti i stvaraju dodanu vrijednost.

Na velikoj međunarodnoj konferenciji 'Stvaranje vrijednosti u svijetu povećane kompleksnosti' koju organiziraju COTRUGLI Business School i Lider publika će imati jedinstvenu priliku upoznati se s najvažnijim razvojnim trendovima u korporativnoj strategiji, organizacijskom dizajnu te upravljanju promjenama i vodstvu. 

Riječima da je 'složeno novo normalno' Lana Dojčinović Matovina, izvršna direktorica COTRUGLI Business School otvorila je konferenciju.

Uz predavanja glavnog govornika, dr. Yves Morieuxa o pametnom modelu upravljanja i trendovima u društvenim i bihevioralnim znanostima koji su primjenjivi na vodstvo, na konferenciji će održati i okrugli stol o vodstvu u doba kompleksnosti na kojem će sudjelovati predsjednik Uprave Plive Mihael Furjan, izvršni direktor slovenskog Telemacha Adrian Ježina,operativni direktor Rafinerija i marketinga u Ini Stjepan Nikolić, generalna menadžerica Coca Cole HBC Adria Ruža Tomić Fontana, potpredsjednik Atlantic Grupe Neven Vranković i izvršni direktor Addiko banke Mario Žižek.

Koje ključne vještine treba razvijati kako bi tijekom cijele karijere ostali konkurentni izložit će Laurence Hollobon, predavačica s COTRUGLI Business School, dok će njezin kolega Terence Tse, izvanredni profesor financija na londonskoj ESCP Europe Business School, pozabaviti pozitivnim i negativnim utjecajem inteligentne automatizacije na biznis i društvo. 

16. travanj 2024 03:54