Konferencijske vijesti
StoryEditor

Još 10 dana i - cilj je dostižan

10. Ožujak 2014.
Piše:
lider.media

Dan otvorenih integracija, godišnja konferencija tvrtke KING ICT, održava se 20. ožujka 2014. u hotelu Antunović u Zagrebu.

ICT industrija jedan je od četiri oslonca Nacionalne industrijske strategije.Pod motom ‘Cilj je dostižan‘ konferencija je posvećena pitanju - kakva je uloga i doprinos ICT tehnologija u održivom gospodarskom rastu? Ekonomist godine Damir Novotny analizirat će što se dogodilo u hrvatskoj industriji, kakvi su trendovi u Europi i kakve su stvarne perspektive Nacionalne industrijske strategije, Gerard de Graaf , direktor u DG CONNECT govorit će o Agendi 2020 i digitalnoj Europi, a Boris Žitnik, direktor OMNIA Consulta analizirat će najveće izazove ICT industrije.

Na konferenciji će se govoriti o investiranju u istraživanje i razvoj, intelektualnom vlasništvu, o novim mogućnostima zapošljavanja, o izvozu visokokvalitetnih rješenja i o profitabilnosti.

Na okruglom stolu priznati stručnjaci i poduzetnici u otvorenoj diskusiji nude odgovore na aktualna pitanja koja stoje pred hrvatskom ICT industrijom.

Po deveti put okupljaju se sudionike iz informatičke i drugih industrija te državne i javne uprave u razmjeni informacija, sučeljavanju mišljenja i porukama koje ciljaju aktualan trenutak u poslovanju i razvoju.

DOTAKNITE, ISPROBAJTE, DOŽIVITE, OSJETITE ...

U uvijek atraktivnoj DEMO sobi predstavljit će se najnovija rješenja iz portfolija KING ICT-a.

• Rješenje za osobnu evidenciju zdravljaOsobni zdravstveni karton je web portal za osobnu pohranu i evidenciju medicinskih podataka. Pogledajte kako to izgleda i kako funkcionira!

• Dokumenti mogu biti u savršenom redu (DMS)Rješenja za upravljanje dokumentacijom (Document Management System) brže i efikasnije postupanje s raznim vrstama dokumenata. U demo sobi pogledajte primjere implementiranih DMS rješenja: eDozvole - rješenje razvijeno za Ministarstvo gospodarstva; upravljanje dokumentima za sva ministarstva i cijelu državnu upravu u Makedoniji, odobravanje ulaznih računa za tvrtku JGL i centralna arhiva za konzorcij Agrokor te poveznica s procesom odobravanja ulaznih računa za tvrtku IDEA (Srbija), članicu Agrokor grupacije.

• Novo iz KING-a: integrirana telekomunikacijska i mrežna rješenjaKorporativne komunikacije pretvaraju se u jedinstven inteligentni sustav mobilnog poslovanja. Korisnik dobiva rješenje prilagođeno njegovim potrebama, od početnog idejnog rješenja, preko nabave svih ICT usluga i proizvoda do implementacije telekomunikacijske usluge 

• CRM rješenja u službi prodaje CRM rješenja u portfoliju KING ICT-a temelje se na Dynamics CRM platformi. U demo sobi predstavljamo dva rješenja, za Automotive industriju i rješenje za customer care na web portalu eKupi.

• Planiranje i praćenje prodaje kroz jedinstven sustav Rješenje za planiranje i praćenje plana prodaje integrirani je sustav koji se sastoji od CRM sustava, zatim sustava za analitiku poslovanja, financije, logistiku i druge korporativne usluge (ERP), sustava za upravljanje dokumentacijom (DMS) te sustava za upravljanje ljudskim resursima (HRM).

• KING Service Lifecycle – efikasna podrška korisnicima KING Service Lifecycle je rješenje za web prijavu kvarova i zaprimanje zahtjeva za podrškom. Omogućuje jednostavniju komunikaciju između korisnika i djelatnika koji rješavaju prijave te brže rješavanje zahtjeva. U demo sobi pogledajte kako KING Service Lifecycle funkcionira u praksi.

• Rješenja temeljena na satelitskim tehnologijamaPredstavljamo rješenja za optimizaciju poljoprivredne proizvodnje, za očuvanje prirode i održivo korištenje prirodnih resursa, nadzor granica i podizanje razine nacionalne sigurnosti, za kreiranje relevantnih i aktualnih baza prostornih podataka za kontrolu ilegalne gradnje, itd.

• Rješenja za upravljanje mobilnim okruženjemEnterprise Mobility Management je cjelovito rješenje za upravljanje mobilnim uređajima, aplikacijama i poslovnim podacima u mobilnom okruženju. Korisnicima omogućava stalan dostup podacima, intranetu, e-mailu i drugim poslovnim aplikacijama, bez obzira putem koje mreže se spajaju ili koji uređaj koriste, uz punu funkcionalnost uređaja i očuvanje sigurnosti korporativnih podataka i pristupa internoj mreži.

• Napredni koncepti mrežnog video nadzora i video analitikeSecurity Center tvrtke Genetec jedinstvena je integracijska platforma, koja spaja na IP tehnologiji temeljene sustave video nadzora u jedno sučelje i tako bitno pojednostavljuje aktivnosti nadzora. Kombinacija ove fleksibilne platforme i mrežnih kamera najnovije generacije omogućuje kreiranje sustava koji u potpunosti odgovara specifičnim zahtjevima za sigurnošću svake organizacije.

27. travanj 2024 11:38