Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako lokalne i regionalne vlasti mogu potaknuti razvoj svojih sredina?

17. Studeni 2016.

Okrugli stol Put do razvojnih rezultata na lokalnoj i regionalnoj razini održat će se 30. studenog u organizaciji poslovnog tjednika Lider i Razvojne agencije Karlovačke županije u Karlovcu - KARLA.

Cilj okruglog stola je potaknuti lokalne i regionalne vlasti na strateško promišljanje o razvoju svojih sredina i načinu na koji se on može ostvariti, s posebnim naglaskom na ESI fondove.

Na okruglom stolu sudjelovat će Jakša Puljiz, IRMO - stručnjak za fondove EU, Sanja Bošnjak, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko - podravske županije, Oliver Kumrić, član Uprave IGH, Viktor Šegrt, ravnatelj KARLA-e.

Lokalne i regionalne vlasti mogu najbolje upravljati lokalnim razvojem, a efektivnost se postiže u koordinaciji sa širom razinom vlasti, koja osigurava jasan okvir za strateško planiranje i donošenje odluka, kao i u suradnji i partnerstvu s privatnim i nevladinim sektorom. Na regionalnom okruglom stolu bit će predstavljeni i pozitivni primjeri prakse iz Hrvatske.

Kotizacija za okrugli stol se ne naplaćuje, a registrirati se možete ovdje.

Program će se održati od 10:00 – 13:00h, konferencijska dvorana Slatkovodnog akvarija AQUATIKA u Karlovcu.

logo

*sufinancirano iz sredstava Europske unije iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

 

26. travanj 2024 01:10