Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako pripremiti tvrtku za 2014.

05. Rujan 2013.
Piše:
lider.media

Kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2014., koji se makroekonomski trendovi očekuju i kakva će biti Vladina politika, ključna je problematika o kojoj razmišlja svaki poduzetnik.

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja ponudit će najveći ekonomski i politički autoriteti na konferenciji ‘Dan velikih planova’ koja će se 27. rujna održati u zagrebačkom hotelu Westin u organizaciji Lidera i Hrvatske udruge poslodavaca. 

Na konferenciji se očekuje i ministar financija Slavko Linić te drugi visoki Vladini predstavnici. Svoje mišljenje o aktualnoj tematici na panelu o Vladinoj politici u 2014. iznijet će i predsjednik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladen Pejnović. Jedinstven uvid u globalne trendove sudionicima pružit će Alastair Teare, Deloitteov izvršni direktor za srednju Europu, a o regionalnim trendovima govorit će Vladimir Gligorov iz bečkog Instituta za međunarodne studije. Ključne informacije o štednji, kamatama i ponudi kredita predstavit će predsjednik Uprave Hypo Alpe-Adria banke Markus Ferstl. 

Na panelu ‘Prilike za rast - potrošači’ govorit će Ivan Burić, direktor istraživanja u Ipsos, koji će u svojoj prezentaciji objasniti zašto su se potrošačke navike u posljednjih nekoliko godina korjenito promijenile, zbog čega je za rast poslovanja ključno na vrijeme prepoznati trendove.

Zanimljive i konkretne rasprave očekuju se i na drugim okruglim stolovima na kojima će o svojim planovima i očekivanjima od iduće godine govoriti ugledni stručnjaci i poduzetnici. Na pitanja sudionika odgovarat će i Vladmir Kovačević (Đuro Đaković), Nikica Valentić (Niva inžinjering), Ivo Usmiani (JGL), Alen Fontana (Dukat), Waldemar Maj (PZU), Borislav Škegro (Quaestus) te Nikola Nikšić (Bisnode). Moderatori konferencije su iskusna Liderova novinarka Gordana Gelenčer te glavni urednik Miodrag Šajatović.

Više informacija o konferenciji možete pronaći OVDJE 

19. travanj 2024 02:48