Konferencijske vijesti
StoryEditor

Sutrašnju Liderovu 2. Konferenciju o izvozu otvara predsjednica Grabar Kitarović

02. Srpanj 2015.
Piše:
lider.media

Druga Konferencija o izvozu – Pametni znaju čemu služi izvoz održat će se u petak 3. srpnja u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Konferenciju će otvoriti predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, dok će na konferenciji sudjelovati i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar.

Kako će i koliko izvoz forsirati iduća hrvatska Vlada pitanje je na koje će odgovor pokušati dati Branko Grčić (SDP), Tomislav Ćorić (HDZ), Josip Budimir (HSLS), Ljiljana Katičić (ORAH) i Ljubo Jurčić (Novi val).

Kako umjesto izvoza pameti u glavama izvoziti pamet u inovativnim proizvodima pitat ćemo Gordanu Kovačević iz Ericsson Nikole Tesle, Ruđera Friganovića iz Elke, Gorana Lučeva iz Požgaj grupe, Igora Žonju iz Tau on-linea , Darka Liovića iz HAMAG-BICRO-a i profesora Vedrana Bilasa s FER-a.

Zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula govorit će o tome hoće li TTIP donijeti više izvoznih poslova ili samo nove opasne konkurente na domaće tržište dok će Ivan Topčić iz Tim kabela, Ilija Tokić iz tvrtke Tokić, Tomislav Mazal iz Đuro Đaković Holdinga, Zvonimir Mršić iz Podravke pričati o tome zašto je Europska unija najslabije iskorišteno hrvatsko izvozno tržište.

Više o Konferenciji i kako se prijaviti možete saznati OVDJE.

25. travanj 2024 02:32