Tvrtke i karijere
StoryEditor

Povratak iz HT-a u Combis: Goran Car novi direktor od 1. ožujka

29. Veljača 2020.
Goran Car

Goran Car novi je član Uprave Combisa i glavni direktor, odlučila je Skupština kompanije. Novu dužnost preuzima 1. ožujka 2020. Prije toga Mladen Gregović podnio je ostavku na mjesto člana Uprave, u kojoj je ostao samo Damir Horvat jer Hrvoje Išek od studenoga prošle godine više nije bio predsjednik Uprave.

Car u Combis dolazi s funkcije direktora Sektora za jezgrenu mrežu i servisne platforme Hrvatskog Telekoma, gdje je proveo četiri godine. Predsjednik Uprave HT-a Kostas Nebis i novi predsjednik NO-a COMBISA vjeruje da će novi direktor donijeti 'novu viziju i snagu, kako za zaposlenike, tako i za korisnike ICT rješenja'.

Prije karijere u HT-u, Car je niz godina obavljao visokoodgovorne funkcije u Combisu. Pokrenuo je razvoj i istraživanje (R&D) za 'cloud' i zaslužan što je Combis među prvima u Hrvatskoj pokrenuo interne korporativne startupove. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Rođen je 1977. godine u Koprivnici.

Dosadašnji član Uprave i glavni direktor za prodaju Damir Horvat od 1. ožujka prelazi u Nadzorni odbor Combisa te nastavlja voditi ICT prodaju u HT grupi.

24. travanj 2024 16:22