Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Alenko Bišćan prodao SA Bišćan austrijskom Gollneru, Željko Šelendić izašao iz vlasništva Šela proizvodnje...

27. Travanj 2021.
Željko Šelendić

Austrijski GOLLNER IMMOBILIEN vlasnički je preuzeo građevinsku tvrtku SA BIŠĆAN od Alenka Bišćana. On je bio i direktor, desetak dana prije preuzimanja osnovao je tročlanu Upravu, iz koje je sad odstupio, a u njoj su ostali Stjepan Starešinčić i Dražen Pavlić.

Godinu dana nakon što se povukao s mjesta direktora na poziciju prokurista, Željko Šelendić izašao je iz vlasničke strukture ŠELA PROIZVODNJE. Kao vlasnici ostali su njegov sin Josip Šelendić, koji je  direktor, i kći Nikolina Mučnjak, koja je prokuristica.

Csilla Rupaszovné Báthy nije više prokuristica u MÜLLER TRGOVINI ZAGREB, koja je preselila sjedište iz zagrebačkog naselja Veliko polje pet kilometara bliže središtu, u Buzin, Oreškovićava 6H/1.

Dosadašnji član NO-a ZAGREBAČKOGA ELEKTRIČNOG TRAMVAJA Marko Šebalj imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a.

Sanela Pašić dobila je suglasnost HNB-a za članstvo u NO-u ADDIKO BANKA.

Stanko Borić novi je član NO-a NARODNIH NOVINA.

Erwin Truskaller novi je zastupnik hrvatske podružnice grupacije STO iz Villacha, koja je specijalizirana za izvedbu fasada i izolacija.

Alen Varga pridružio se u vlasničkoj strukturi zagrebačkog AMTESTA Vanji Mulvaru, koji je i direktor.

Suvlasnici karlovačke tvrtke KA-3 Predrag Thomann i Dubravko Meštrović povukli su se s direktorskih pozicija, na koje su imenovali Renatu Meštrović i Morenu Meštrović Stanojević.

U Sudskom registru sad je objavljeno da Stipe Smoljo nije direktor PRO INTEGRISA iz Splita od 21. studenoga, kad je prestala i prokura Damira Poljaka. Od tada tvrtku samostalno vodi Ivan Višić.

Darinka Kolar nije više prokuristica u OCULUSU iz Hraščice (Varaždin).

Marko Gelo nije više direktor u FRANKSTAHLU ZAGREB, koji sad samostalno vodi Ronald Nagy.

Bernardu Iliću dodijeljena je prokura u tvrtki GENERALIĆ iz Omiša.

Vlado Zec novi je član i predsjednik NO-a LONJE-STRUG umjesto Stjepana Šurlana, koji ostaje član NO-a. Dosadašnji član NO-a Davor Žalac postao je zamjenik predsjednika umjesto Lovre Bilandžića, koji više nije u NO-u, kao ni Željko Uzel, a novi član NO-a je Ivan Pavelić.

19. travanj 2024 21:23