Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Brletić iz Montinga na čelo Sitcolora, Bruketa i Žinić ostali bez jednog direktora, smjene na vrhu Ataliana, Chromos boja i lakova…

18. Svibanj 2021.
Goran Brletić

Goran Brletić imenovan je direktorom u SITOLORU iz Slavonskog Broda, i na toj se poziciji pridružio Ivanu Brajkoviću. Mihaela Brandis Žeruk nova je, treća prokuristica, uz Anju Galić i vlasnika tvrtke Marka Brajkovića. Brletić je do kraja rujna prošle godine više od šest godina bio na čelu MONTINGA.

Dosadašnji član Uprave tvrtke ATALIAN GLOBAL SERVICES CROATIA Zvonko Ceranja novi je predsjednik Uprave umjesto Slavena Sladoljeva, koji je u Upravi, uglavnom na njezinu čelu, bio od 2012.

Gunther Vesko, koji je dvije godine bio zamjenik predsjednika Uprave tvrtke CHROMOS BOJE I LAKOVI, novi je predsjednik Uprave umjesto Davida Kubale. Ivan Marković ostao je član Uprave. 

Sjoerd Antonius Koopman nije više direktor u tvrtki BRUKETA&ŽINIĆ&GREY.

Krešimiru Novaku, koji je do početka veljače bio član Uprave CENOZA PROMETA, sad je dodijeljena prokura.

Petar Ciganović i Aner Ciganović Uravić novi su direktori u zagrebačkom PROVIDENSU, koji je u vlasništvu Dragana Ciganovića (direktor) i Biserke Ciganović (prokuristica).

Tvrtka POLIRA iz Ozlja, u vlasništvu slovenske KOLPE, promijenila je naziv u KOLPA HRVATSKA i pripojila joj je svoju drugu ozaljsku tvrtku KERA-KOR.

Suvlasnik i jedini član Uprave tvrtke C – M iz Rovinja Ivo Uccio Miletić preko svoje tvrtke LUMINE STAR preuzeo je vlasnički udjel od tvrtke Plinia Cuccurina, odnosno njegova PLINIJA iz Bala.

Slovenski GEAPRODUKT Avdulaha Ramčilovića vlasnički je preuzeo NATURAL PAK iz Popovače od Muhameda Demirovića, umjesto kojeg je prokura dodijeljena Almi Ramčilović Jesih. Vedran Lukačević ostao je na direktorskoj poziciji.

Mihael Palić novi je direktor ARGENTUMA umjesto Krešimira Glasnovića i Zlatka Dodića.

Kristijan Gagulić nije više član Uprave tvrtke SUNCE HOTELI. Tvrtku je počekom godine od Jake Andabaka za oko sto milijuna eura kupila kompanija EAGLE HILLS REAL ESTATE, koja je u Hrvatskoj poznata kao nesuđeni investitor u tzv. zagrebački Manhattan.

Tonći Vanjak pridružio se kao suvlasnik u tvrtki WING 77 iz Zagreba Karlu Aleškoviću, koji je ostao direktor. 

Suvlasnici D. D. SERVISA iz Zagreba Biserko Črlenec i Bruno Rukljač dodijelili su prokuru Dominiku Rukljaču.

30. travanj 2024 01:52