Aktualno
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Dino Manestar u Adriatic tourist resortsu, većinski vlasnik preuzeo upravljanje Agromeđimurjem, Granić izašao iz Montinga…

02. Rujan 2020.
Dino Manestar

Bivši direktor crikveničkog JADRANA Dino Manestar novi je direktor u ADRIATIC TOURIST RESORTSU umjesto Michala Hartla. Július Strapek ostao je na direktorskoj poziciji. 

Bosiljko Granić izašao je iz vlasničke strukture MONTINGA, koji sad ima samo dva vlasnika – Ivana Banovića i tvrtku PRO REAL ESTATE, koja je ušla u vlasništvo u travnju ove godine. Vlasnici te tvrtke su Ivan Fabijančić i Željko Lukač preko svoje tvrtke INCEPTUM.

Ilija Nedić poziciju predsjednika NO-a AGROMEĐIMURJA zamijenio je čelnom operativnom pozicijom. Preuzeo je mjesto predsjednika Uprave od Damira Cincara. Nedić je većinski vlasnik tvrtke (sa 61,99 posto dionica na svoje ime i na ime svoje tvrtke TENA). NO sad ima samo dvoje članova, nova predsjednica NO-a je dosadašnja članica NO-a, predstavnica radnika Jelena Glavina, a Nikola Vujačić njen je zamjenik.

Marc Zeljko Jurkovic novi je direktor u EMIL FREY AUTO CENTRU umjesto Božidara Davora Dasovića. Na direktorskoj poziciji ostao je Heinz Schneiter, a tu su i četiri prokurista. Tvrka je zatvorila predstavništvo u Rijeci.

Berthold Kren novi je predsjednik NO-a HOLCIMA (HRVATSKA) umjesto Josea Antonija Prima Fernandeza. 

Mesna industrija RAVLIĆ opozvala je prokuru Zoranu Debeljaku.

Zlatko Perica novi je član NO-a MONTER-STROJARSKIH MONTAŽA umjesto Stjepana Seničića.

TOWER CENTER RIJEKA drastično je smanjio svoju 11-eročlanu Upravu, u kojoj su novi mandat dobile samo predsjednica Uprave Majda Uremović i članica Uprave Jadranka Islamović, a novi član je Tiziano Simon. U Upravi više nisu Lino Lemi, Marin Brajković, Damir Krnić, Zlatko Novosel, Domagoj Barić, Danijel Vidiš, Rok Sotlar, Antonello delle Noci i Attilio Degni.

Milan Radišić izašao je iz suvlasništva u ANAMILU iz Zagreba i nije više direktor. Ana Radišić sad je jedina vlasnica i dosadašnju prokuru zamijenila je direktorskom pozicijom u tvrtki koja proizvodi proizvode za kućanstvo, a najpoznatija je po svom brendu Alupack.

Bivši suvlasnik FRAGARIJE PLANTE Dario Sršen nakon 14 godina otišao je s direktorske pozicije u tvrtki koja je od 2013. u vlasništvu FRAGARIJE. Od tada je na direktorskoj poziciji Antea Zaninović, koja sad samostalno vodi tvrtku.

Stevan Stojanovic preuzeo je GLOBAL SOFTWARE od tvrtke PICARDI, koja je u vlasništvu Grge Zrilića. Novi vlasnik opozvao je direktora Milana Bakovića i sam je, premda s američkom adresom (Phoenix u Arizoni) preuzeo poziciju jedinog člana Uprave, a prokuru je dodijelio Zdenku Zriliću.

Silvija Lučić nova je i jedina članica Uprave riječke gradske tvrtke POSLOVNI SUSTAVI umjesto Danijela Paliske i Slavena Samaržije.

Ivan Jurada, Antonio Putinja i Darko Živković novi su članovi NO-a pazinske komunalne tvrtke USLUGA umjesto Nataša Fijamin, Klaudija Zgrablića i Danijela Bona.

Lorena Rušinić nova je članica Uprave riječkog COMARKA umjesto Marina Škufce. U Upravi je ostao Branko Butala, a Ognjen Burić zadržao je prokuru u tvrtki koja se bavi specijalizirala za izvanredni prijevoz velikih tereta. Tvrtka je u suvlasništvu opatijske LIBURNIJE POMORSKE AGENCIJE i slovenskog COMARKA, kojem je direktor i suvlasnik Branko Butala. Škufca je suvlasnik i član Uprave LIBURNIJE POMORSKE AGENCIJE.

Suvlasnik tvrtke AG04 INNOVATIVE SOLUTIONS iz Zagreba Marko Štefančić i Dragan Eldić ušli su u Upravu, koja sad ima pet članova.

Zlatko Palijaš ostao je jedini vlasnik i direktor STROJNE MEHANIKE, kojoj je promijenio naziv u STROJNA MEHANIZACIJA i sjedište je prebacio iz Sesveta u Zagreb. Iz vlasničke strukture izašli su Ilija Lemić, Goran Erdeljac i osnivač tvrtke Mario Grubišić, koji je bio i na direktorskoj poziciji.

18. travanj 2024 07:52