Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Djelomično povlačenje Gabriele Will-Ramljak, generacijska tranzicija u Aktiv Globalu, smjena na čelu Hotela Plat…

08. Srpanj 2021.
Matej Jozić preuzeo je upravljanje Aktiv Globalomfoto Ratko Mavar

Vlasnica AUTO WILLA iz Poreča Gabriele Will-Ramljak povukla se s vodeće pozicije i preuzela prokuru, a za direktora je imenovala Klaudia Terlevića. Ostala je na čelu matične tvrtke sličnog naziva - AUTOWILL - sa sjedištem u Vukovaru.

Matej Jozić novi je direktor AKTIV GLOBALA iz Zagreba umjesto vlasnika Nedeljka Jozića i Vesne Jozić, koji su se povukli iz upravljanja obiteljskim biznisom sanacije i optimizacije cjevovoda i vodovoda.

Ivana Hatvalić Poljak preuzela je kao članica Uprave upravljanje HOTELIMA PLAT u vlasništvu PROSPERUS INVESTA umjesto opozvanog Tomislava Tičića. Zato je izašla iz Uprave HTP KORČULE i nije više direktorica HTP-a OREBIĆ. (Te dužnosti preuzela je Zrinka Bokulić.) Napustila je i čelno mjesto u NO-u HOTELA PLAT, na koje je imenovan Srđan Janićijević. Dragana Resan nova je zamjenica predsjednice NO-a umjesto Irene Weber, a u NO je ušla i Nensi Šarić umjesto Luke Oreškovića.

Elizabeta Balić nova je članica NO-a HEP-PROIZVODNJE umjesto Damira Lončarevića.

Boris Galić, Daniel Goldscheider i Ivan Ergović (Iz Novigrada) novi su članovi NO-a VALAMAR RIVIJERE umjesto Hansa Dominika Turnovszkyja, Vicka Ferića i Valtera Knapića.

KONČAR – MONTAŽNI INŽENJERING pripojen je tvrtki KONČAR − INŽENJERING ZA ENERGETIKU I TRANSPORT.

Ruža Tokić nova je članica NO-a TOKIĆA umjesto pok. Stojana Tokića.

NEXE GRUPA pripojena je tvrtki NEXE.

Domagoj Petričević nije više prokurist INOVINA.

Krunoslav Brekalo nije više prokurist u SIEMENSU.

Luka Cvitan novi je član Uprave BADELA 1862 umjesto Janka Štefaneka.

Pernille Lind Olsen nova je članica Uprave HEMPELA.

Dosadašnjem članu Uprave ČAZMATRANS PROMETA Draženu Pavloviću promijenjen je status – dodijeljena mu je prokura. On je inače predsjednik Uprave matične tvrtke ČAZMATRANS – NOVA, u kojoj je Robert Šimleša imenovan za novog člana Uprave.

FORTENOVA GRUPA preuzela je vlasništvo GRADEC ENERGIJE od AGROKOR ENERGIJE, koja je pak pripojena ENERGIJI GRADEC.

Vlasnica LJEKARNE ZUBOVIĆ iz Novog Marofa Radenka Zubović povukla se iz upravljanja i na mjesto ravnateljice imenovala Valneu Zubović Hunjak.

Tomislav Kuliš nije više prokurist PALACE HOTELA ZAGREB.

Dalibor Koljenik novi je predsjednik Uprave RESNIK-BETONA, u kojoj su i suvlasnici Dragutin Žugec (od 1998.) i Marijan Zgorelec. Treći suvlasnik je HOLCIM HRVATSKA.

Otvoren je postupak likvidacije za tvrtku RIJEKA 2020 za provedbu projekta 'Rijeka Europska prijestolnica kulture 2020.', koji je bio jedna od većih žrtava pandemije.

Vesna Goda nova je direktorica zagrebačke tvornice konca UNITAS umjesto Ive Bedalova, koji je bio na čelu tvrtke od 2005. godine.

24. travanj 2024 11:15