Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Emil Uzel opet preuzeo luksuzni Pucić Palace, otvoren stečaj za Kodrićevu Keramiku modus, smjena na čelu Dr Luigija

07. Rujan 2021.
Emil Uzel

Vlasnik turskog UZEL GROUPA Emil Uzel preuzeo je od Jelene Mrčele vlasništvo dubrovačke tvrtke ALEXANDRA HOTEL COLLECTION koja upravlja luksuznim dubrovačkim butik-hotelom Pucić Palace, a ove je godine doživjela niz promjena. Najprije ju je Mrčela preuzela od Uzelova nizozemskog ARGENTUM VENTURESA i promijenila joj naziv iz SAGRADA MANAGEMENT te nakratko preuzela direktorsku poziciju od Uzela. Zatim je imenovala Maura Tonyja Krešića za predsjednika Uprave i ostala u Upravi. Sad je Uzel ponovno preuzeo vlasništvo, ovaj put osobno, opozvao je Krešića i Mrčelu, sam preuzeo upravljanje i za članove svoje uprave imenovao Sašu Jovanovskog i Vedrana Tršića

Paula Čandrlić Mesarić imenovana je za privremenu stečajnu upraviteljicu KERAMIKE MODUS iz Orahovice. Tvrtka Želimira Kodrića bila je u postupku predstečajne nagodbe zbog dugova od 107 milijuna kuna koji je obustavljen jer nije isplaćivala plaće zaposlenicima.

Inga Velić nova je direktorica proizvođača medicinske obuće DR LUIGI iz Splita umjesto Dušana Tute.

Dragan Gašić novi je član Uprave RENAULT NISSANA HRVATSKA umjesto Gaétana Renéa Boyera. Na toj se poziciji pridružio Petru Nevistiću i Francoisu Bernardu Frédéricu Delionu.

Siniša Šarčević i Franjo Novosel novi su članovi NO-a MONTER-STROJARSKIH MONTAŽA, iz kojeg je izašao Zlatko Perica.

Philippe Marie Monnoyeur novi je član Uprave tvrtke NOVOCOMMERCE INTERNATIONAL iz Osijeka umjesto Baudouina Monnoyeura.

Thomas Rolf Bohl novi je član Upravnog odbora METALSKE INDUSTRIJE VARAŽDIN umjesto Manfreda Deutenhausera.

Josip Radko novi je član NO-a PODZEMNOG SKLADIŠTA PLINA umjesto Tomislava Kune.

MARINA DALMACIJA iz Sukošana, MARINA ŠIBENIK i MARINA BORIK iz Zadra dobile su uprave, kojima je na čelu ostao dosadašnji jedini član Dean Trevor Smith, a novi članovi uprava su Cem Kabak, Konrad Jan Tyrajski i Sevinç Karpuz.

Općina Kukljica je 18. općina koja je ušla uz Grad Zadar u vlasničku strukturu komunalne tvrtke ČISTOĆA. Milan Ročak novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Darka Kovačevića.

Janez Bojc i Marija Orbanić novi su članovi NO-a MON PERINA iz Bala, a Korana Kolić nije više u NO-u.

Tomislav Čačić ušao je u vlasničku strukturu ALONIJA USLUGA iz Zagreba, a Tibor Lalić i Vladimir Erceg nisu više suvlasnici.

15. travanj 2024 09:11