Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Ferrari ušao u ludbreški Ducati, ostavka direktora Žitoproizvoda, promjena na vrhu Tene-G…

20. Svibanj 2021.
Vanja Hanić

Jacopo Ferrari novi je član NO-a tvrtke DUCATI KOMPONENTI umjesto Andree Onada. Ferrari je od 2017. menadžer talijanskoj tvrtki DUCATI ENERGIA, koja je vlasnik tvrtke iz Ludbrega.

Vanja Hanić novi je direktor ŽITOPROIZVODA iz Karlovca nakon što je Tihomir Škoda podnio ostavku. Hanića je ujedno slovenski MLINOTEST, većinski vlasnik Žitoproizvoda, imenovao i country menadžerom za Hrvatsku.

Filip Gorupić novi je direktor TENE-G umjesto Jesenke Gorupić, koja je suvlasnica tvrtke iz Pregrade koja se bavi uvozom i distribucijom alata i pribora zajedno s osnivačem Darkom Gorupićem.

Mariji Jurić i Danici Katičić dodijeljena je prokura u ROBERTU BOSCHU umjesto Nikoline Šurlić Bek i Nives Mandić.

Dosadašnji član NO-a VODOSKOKA Vladimir Matjačić novi je zamjenik predsjednika NO-a umjesto Dušana Banovića, koji nije više u NO-u, a u NO su ušli Nensi Šarić i Željko Bagarić.

Željko Kušter novi je član NO-a TERMOPLINA iz Varaždina.

Dino Sikora novi je prokurist tvrtke TAKKO FASHION CROATIA umjesto Andrea Pleinesa.

Stjepan Tkalčić novi je član NO-a BROD-PLINA umjesto Damira Klaića.

Damiru Boškinu dodijeljena je prokura u TRANSAGENTU iz Rijeke.

Dosadašnji prokurist LJEKARNE SALUS Dinko Vručina novi je ravnatelj umjesto suosnivača Mladena Vručine, a Tanji Vručini Klarić dodijeljena je prokura.

Dosadašnji prokurist tvrtke ENERGIA GAS AND POWER Vedran Šmitran novi je direktor umjesto Tamare Barte Šmitram, kojoj je dodijeljena prokura.

Ante Mlinarić nije više suvlasnik AUTO GRIFONA iz Zagreba, pa je jedini vlasnik ostao Željko Mlinarić.

Josip Nakić opozvan je s direktorske pozicije u tvrtki ĐURO ĐAKOVIĆ MONTAŽA – IZOLAK, koju sad samostalno vodi Krešimir Tomičić. Njih dvojica suvlasnici su tvrtke zajedno s Draganom Marčinkom.

Damir Aščić i Saša Lukić preuzeli su udjel u PEKARSTVU KADULJA iz Darde od Marte Arambašić. Pridružili su se kao suvlasnici i članovi Uprave Nataši Vuletić i Damiru Petroviću.

Andrej Janjić opozvan je s pozicije člana Uprave MESOPRERADE iz Slatine, koju sad samostalno vodi predsjednik Uprave Slavko Mađarić. Tvrtku je u veljači vlasnički preuzeo Denis Matijević od AGROFRUCTUSA.

17. travanj 2024 16:57