Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Fond Pearl preuzeo Uni Viridas, smjena na čelu Adriatic tank terminalsa, nova direktorica Meeting pointa Croatije...

23. Travanj 2021.
Sunčica Lalićfoto Ratko Mavar

Investicijski fond PEARL INFRASTRUCTURE CAPITAL iz Luksemburga vlasnički je preuzeo tvrtku UNI VIRIDAS od Sunčice Lalić, Aysala Ünala i Cema Şirina. Novi predsjednik Uprave je Darije Vladimir Josić umjesto Ünala, a novi član Uprave je Ivan Kozina umjesto Lalić i Erhan Özila. Tvrtka upravlja najvećim kogeneracijskim postrojenjem u Hrvatskoj − u Babinoj Gredi, koje ima kapacitet od 8,6 MW električne i 16 MW toplinske energije iz drvene sječke.

Prokuristica MEETING POINTA CROATIA Ana Prpić imenovana je direktoricom umjesto Andree Gunz, Khaleda Jounija i Sayeda Hasana Fadhela Mahmooda Jaafara Sharafa. Na direktorskoj poziciji ostao je Istok Dobrilović. Istu promociju Prpić je doživjela u sestrinskoj tvrtki MEETING POINT HOTELMANAGEMENT CROATIA umjesto Gunz i Sharafa.

Vilnis Riekstiņš novi je direktor tvrtke ADRIATIC TANK TERMINALS (bivša LUKA PLOČE – TRGOVINA) umjesto opozvane Margarite Auguste Marije Blok.

Vanja Kabalin novi je zamjenik predsjednika NO-a UVALE POLJANE iz Malog Lošinja umjesto Vinka Mužića.

Damir Adamović nije više član Uprave tvrtke AGB NIELSEN ISTRAŽIVANJE MEDIJA, a Vlatki Vedriš dodijeljena je prokura.

Vlasnici CINK PROMETA Krunoslav Pandek i Marijan Beketić sa svoje su tvrtke na sebe prenijeli vlasništvo KOTLARA iz Đurđevca.

Ani Smrečki dodijeljena je prokura u MEDIA SERVIS GLOBALU.

Antonio Vrban pridružio se osnivaču IZO-EXPERTA Denisu Vrbanu kao suvlasnik i direktor.

Dario Perak (koji je i član Uprave), Tanja Pulić, Ivona Perak, Marijana Perak i Ivana Perak novi su suvlasnici tvrtke PERAK AUTO iz Dubrovnika umjesto Ive Peraka.

Vanda Kovačević Gelenčer imenovana je privremenom stečajnom upraviteljicom CLB HOLDINGA iz Molvi. Postupak je pokrenut zbog blokade računa teške 1,7 milijuna kuna.

Dubravko Maričić nije više direktor u ROTOKORU iz Rakovice.

Vlasnik bjelovarskog BOMI-MAXA Božo Plazonić povukao se s direktorske pozicije i preuzeo prokuru. Nova direktorica je Vesna Horinek, a prokura je dodijeljena Mirjani Plazonić.

Krešimir Kukec novi je član Uprave PODATKOVNOG CENTRA KRIŽ umjesto Tonija Đikića.

Dosadašnji prokurist AGRAD PROJEKTA iz Šibenika Dino Vuljanko na direktorskoj se poziciji pridružio vlasnici tvrtke Renati Vuljanko.

22. travanj 2024 13:42